Suzano Hitomi kérdése:
Tudtok mondani az Így Neveld a Sárkányodat-hoz, az Öt Legendához, a Merida a Bátorhoz, és az Aranyhaj és a Nagy gubanchoz hasonló témájú, látvány világú, vagy ~ időben játszódó animációs filmeket, meséket mondani?
Figyelt kérdés
Mondjuk olyanokat, amiket össze lehetne gyúrni egy mesévé az előbbiek segítségével.
Mit tudom és, mondjuk megjelenik egy lény egy másik világból és meg akarja hódítani ezeket a világokat. A főhősök találkoznak egymással és összecsapnak a gonosz ellen:D:D
A Válaszokat előre is köszönöm
2013. szept. 18. 20:25
1/5 Szasa93 válasza:
A zöld urai (Epic)
Rango
Hotel Transylvania
Hirtelen ezek jutottak eszembe amik valamennyire megfelelnek a kritériumoknak.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi
:):):)))
nekem is beugrottak ezek, csak ötletem nem volt, hogy vonjam be őket a történetbe
egy amolyan fanfiction-on dolgozok
:):))
2013. szept. 20. 16:03
3/5 Orchidea99 válasza:
Imádom a fanficeket! :) Ha kész küld el üzibe kérlek! Amúgy Amerikában nagyon elterjedt, hogy Hablatyot, Meridát, Aranyhajat, és Dér Jankót úgymond egy lapon veszik. Rengeteg kép, fanfic, és videó van ilyen. Úgy tudsz rákeresni, youtubon, vagy bárhol, ha azt írod be hogy " The big Four".
4/5 A kérdező kommentje:
2013. szept. 30. 20:31
5/5 anonim válasza:
A Jégvarázst is nézd meg! ;) Nagyon jó,nekem nagyon tetszik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!