Nektek tetszenek a mostani mozifilmek?
Figyelt kérdés
Ahogy eljárkálok moziba,tök unalmas filmeket vetítenek a moziba. Nektek izgalmas? Nekem kidobott pénz.2017. júl. 27. 17:03
1/6 anonim válasza:
Ízlés dolga az egész, unalmas és jó filmek egyaránt voltak régen is, és vannak most is! De például a Halálos iramban 8, egy Marvel film, vagy hasonló mitől lenne unalmas? Jövőre meg jön a Ted 3 és A hihetetlen család 2, ezek tutira nem lesznek unalmasak!
2/6 anonim válasza:
Én nem panaszkodom. Próbálj olyan filmre beülni, ami pl előzetese alapján felkeltette az érdeklődésed és ha akcióra vágysz, ne feltétlen egy pusztán drámára ülj be :D
Wonder Woman
Nyomd, bébi nyomd
Pókember hazatérés
A majmok bolygója
Arthur király
Logan
Dunkirk (nem láttam, jónak tűnik)
És még sorolhatnám, vagy ami még jönni fog hamarosan, hogy egy kis romantikus dráma is legyen: Minden, minden.
De még jön egy csomó jó film. Viszont amit legjobban várok SW :)
Nem tudom, hogy számodra mi unalmas, ízlés kérdése. Én ezt nem tapasztalom. Sok film jön, köztük sok rossz, kevésbé jó, de azért a felhozatal nem rossz, van bőven sok jó film, vagy ami meglepetést hozott. Én végülis majdnem minden műfajt szeretek
3/6 anonim válasza:
Van amit tetszik, van ami nem, ugyanez igaz a régebbi filmekre is. Mondjuk nekem hatalmas a gagyi film tűrőképességem, szóval még az is el tud szórakoztatni, amiről tudom, hogy rossz.
4/6 anonim válasza:
Nekem sem. A legutóbbi jó, amit láttam moziban az Érkezés volt. A Marvel és DC filmek nekem iszonyat unalmasak. Az összesnek olyan szaga van, mintha csak a profitért készültek volna, mivel így is van. Ezért eléggé értéktelenek és unalmasak.
5/6 anonim válasza:
Legutóbb talán a Karib tenger kalózain voltam. Nem volt nagy durranás, de nem volt rossz sem. És az elmúlt egy évben összesen két filmen voltam, ami nem tetszett. Az egyik valami tök gagyi mese, amire az öcsémet vittem el, de kritikán aluli volt, szégyent hoz az animációs filmekre. A másik a Virsli Parti, ami viszont azért nem jött be, mert az én ízlésemnek túl sok volt a káromkodás, az erőszak és a nyers szex. De azontúl voltam egy csomó jó filmen is. :) Ahogy előttem mondták, ízlés dolga.
6/6 anonim válasza:
Valóban, egyre silányabb a felhozatal, de azért évente akad egy-két olyan film, amelyik zseniális. Legutóbb engem például A fegyvertelen katona és a Jupiter holdja nyűgözött le, azóta viszont nem volt semmi komolyabb, de remélem, hogy az őszi szezonban majd megint lesz néhány jó film. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!