Melyik animék tetszenek eddig legjobban a tavaszi szezonból?
Nekem: Kabaneri, Re:Zero, Seisen Cerberus, Mayoiga, Hundred, Big Order, Terra Formars.
Jó kis szezon ez, tele remek animékkel, melyik a ti kedvenceitek?
Kedvenc most:
Re:ZERO -Kara Hajimeru Isekai Seikatsu-
Boku no Hero Academia - pedig olyan kis shounen, de valamiért nagyon tetszik
Amit jónak tartok még:
Bungou Stray Dogs
Flying Witch
Elmegy:
Ushio to Tora 2
Seisen Cerberus: Ryuukoku no Fatalités
A többi nem nyerte el tetszésemet, vagy nem láttam még.
Joker Game
Kabanire - az animáció szép, de semmi több... gondolkozom, hogy dobjam-e
Eresed - nem volt rossz
Nem nagy durranás ez a szezon, a Hundred és a hasonló ecchi marhaságok jönnek ezerrel...
Re Zero, Kiznaiver
Nézem még, de nem olyan jók:
Kabaneri, Jojo
A Boku dake ga Inai Machi téli szezonos volt, nem értem, miért jön szinte mindenki vele:D
Egyébként nekem is a Re:Zero tetszik a legjobban, illetve Tanaka-kun is jópofa, ahogy a Boku no Hero Academia is le tud kötni, de a Bungou Stray Dogs se rossz. A többi vagy csalódás, vagy nem múlta felül az elvárásaimat/átlagos, vagy nem is nézem. A Kabaneri a kliséket leszámítva egész izgalmas, de eddig semmivel nem tudtak meglepni benne. Részemről a szezon legnagyobb csalódása a Mayoiga, egy érdekes alapkoncepciót tettek egyszerűen nevetségessé.
Koutetsujou no kabaneri fogom még követni az első rész nagyon megfogott.
Már rég volt ennyire jó erős kezdés. Imádom világ vége Zombie féle történeteket. Durva kezdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!