Melyik animék tetszenek eddig legjobban a tavaszi szezonból?
Figyelt kérdés
Nekem: Kabaneri, Re:Zero, Seisen Cerberus, Mayoiga, Hundred, Big Order, Terra Formars.
Jó kis szezon ez, tele remek animékkel, melyik a ti kedvenceitek?
2016. máj. 27. 20:52
11/11 anonim válasza:
A legtöbb nem váltotta be a reményeimet, pedig vagy 15 sorozatba belekezdtem a szezonban.
A Boku no Hero Academia nem lett rossz, a Joker Game és a Bungou Stray Dogs oké, még esetleg a Flying Witch, de az nagyon hangulat cucc, a többi a szürke középszer 50 árnyalata. Folytatásokat nem számolva, azokat szeretem külön kezelni.
Szerintem szokatlanul gyenge szezon lett az új belépők részéről. Az elmúlt két éve egyik leggyengébbje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!