One Piecet vagy a Fairy Tailt érdemesebb elkezdeni?
Sajnos én még egyiket sem láttam végig, de mindkettőt elkezdtem.
A One Piece már az 1. résztől megfogott, le se tudom tenni, most járok vele 138-nál. A legtöbben azt mondják, hogy az eleje unalmas és csak pár rész után indul be, de szerintem már az eleje is jó, még jobb olyan 30 rész után kezd lenni, de minél többen vannak a csapatban, úgy lesz egyre jobb:D
A Fairy Tailről nem tudok véleményt mondani, mert csak 1 részt néztem meg kíváncsiságból, az tetszett, de nem tudom milyen maga az anime. A sztorija, amennyire utána olvastam a Fairy Tailnek is jó, de van benne szerelmi szál is, amit sokan erőltetettnek látnak egy shounen animében. Mondjuk a One Pieceben is van szerelem, de az nincs beteljesülve, ezért a rajongók kb mindenkit mindenkivel shippelnek.:D
One Piece - mindig érdekes tud maradni a maga módján. Bővíti világot a karaktereket. Csak az anime mostanában elég rossz minőségű. Szóval maga egy idő után, mert nincs benne időhúzás.
Fairy Tail - az anime eleje Edolasi befejeztéig nagyon jó, aztán romlik a minősége a történetnek (mangában is, nem csak az anime kinézete)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!