Melyiket érdemesebb elkezdeni, Supernatural vagy Vampirev diaries?
Angolul nézném.
A Vámpírnaplók mennyire nyálas, twilight szerű? Fiúnak is érdemes belenéznie?
Az odaát se tűnik rossznak.
A The 100-on és a Vikings-en gondolkoztam még.
Ha esetleg tudtok mást, jobbat, arra is kíváncsi lennék.
Amiet eddig láttam és nagyon tetszett: Game of thrones, The walking dead, Westworld.
Olyan sorozatot szeretnék nézni, aminek már több része van, hasonló témájúak, mint az előzőleg említettek, de ne legyen gagyi.
Én ajánlom a Supernaturalt, van benne olyan évad ami nem olyan erős, de engem valahogy mindig érdekelt, így, hogy a 12. évadnál tartok.
A Vámpírnaplók viszont tud elég nyálas lenni, főleg 4-5. évad az valami rettenetesen nyálas, ott már elgondolkoztam, hogy nem nézem tovább.
A The 100-at ajánlom, nagyon örülök, hogy anno belekezdtem, izgalmas, sci-fi-poszt-apokaliptikus köntös, nagyon jó.
Vikingek is jó, de ajánlom akkor még a Black Sails, Defiance, Falling Skies (ennek az első évada zseniális, még a második is, aztán engem kezdett elveszteni, de megér egy próbát, főleg az első 2 évad miatt), The strain, Wayward Pines.
Köszönöm mindenkinek! :D
A Stranger Things című sorozatot kezdtem el nézni, eddig valami eszméletlen jó.
Ha már ennyien ajánljátok az Odaátot akkor abba is belenézek majd. :)
Odaát a legjobb :)
Én lány vagyok, de a TVD még nekünk is túl sok.
Supernatural. Nincs annál jobb fantasy sorozat!!
#SUPERFACKT
Én mindkettőt végignéztem.
Fiúnak egyértelműen SupNat. Zseniális, humoros, akciódús sorozat - a kedvencem. Persze kicsit hullámvölgyes, vannak laposabb részek, de hidd el összességében el fogod nézni nekik szerintem, mert tele van libabőrös részekkel, meg csavarokkal és sok-sok izgalommal.
A Vámpírnaplók egy közepes sorozat számomra (meg kell jegyeznem több fiú ismerősöm nézi, mint lány). Tehát én azt mondom neked, hogy a szerelmes részek szenvedősek még egy lánynak is, de alapjában véve egy akciódús történetről beszélünk (főleg ha a Mikaelsonok is benne vannak).
Tehát mindkettőt ajánlom, de inkább az Odaátot.
Got, The 100, Stranger Things, Westworld... ezeket látom már te is megnézted/elkezdted, tehát mást ajánlani nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!