A Trónok Harca hetedik évada csak nekem nem tetszik igazán eddig?
Euron szerintem király. Főleg ebben a mostani új tengeri csata jelenetben. Ahogy elsőnek rohanja le a hajót üvöltve...nekem bejön. (Bár az a rocksztár kosztüm, amit viselt az előző részben elég gagyi volt. A könyvekben valyriai acélpáncélt visel, az jobb lenne rá itt is.)
A Homokok már kezdettől bénák voltak. Euron pedig kalózkodott egész életében, nyilván ő is tapasztalt harcos.
Amúgy nekem sem tetszik, de ez így van már pár évada. Ki kell kapcsolni, ha nézed.
szerintem szuper volt eddig.
és dehogy tudtak a lányok úgy harcolni.
eleve nem volt rajtuk páncélzat,fiatalok kevesebb a rutin,euron meg kiskorátol fogva harcos,páncélban volt,sokkal rutinosabb harcos és 4x erősebb fizikálisan egy nőnél.
csatában is rutinos.
ez azért fontos,mert lehet hogy a lányok jók egy párbajhelyzetben,de a csata ahol mindenhonnan jöhet a halál az egészen más.
végül hiába tudtak volna harcolni a lányok ha valami 30x-os túlerőben voltak euronék.
1. rész végén mutatták,hogy mennyi hajóval jött.
szóval ha le is győzik euront akkor is végük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!