Mi a véleményetek a trónok harcában Euron karakteréről?
Figyelt kérdés
Szerintetek lesz olyan utálható mint Joffrey, Ramsay vagy a High Sparrow? Csak mert én eddig bírom a karakterét, azt hittem, hogy utálható lesz.2017. júl. 24. 14:38
1/3 anonim válasza:
Biztos nem lesz utálható, mert már azzal belopta magát a szívembe, hogy kinyírta azt a két irritáló homokgyíkot.
3/3 anonim válasza:
Én még csak most lavírozok a 7-8. évad közt, eddig badass karakter szerintem. Jó a dumája, tetszik hogy simán visszaszól Cerseinek, Jaime-nek. Bár nem értem a saját rokonait (Yara, Theon) miért bántja, dehát ez ilyen sorozat, mindenki mindenkit bánt kb :D
A legutálatosabb Ramsay, Joffrey és Kisujj számomra, High Sparrow (Főveréb) szerintem nem volt annyira az, csak igazságot akart hogy beismerjena 2 királynő a bűnöket. Cersei megérdemelte azt a sétát, végre visszanyalt neki is a fagyi végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!