Nem értem miért van mindenki oda érte, 3x elkezdtem nézni és a 8. résztol tovább sosem jutottam mert annyira untam...Esetleg késobb jobb lesz? Mi tetszik ''mindenkinek'' annyira rajta?
Hát egy része a nézőknek könyvolvasó, ők vagy a karatkerek miatt nézik, akiket szeretnek és/vagy pótléknak addig, amíg nem jön ki az új könyv.
Aztán van olyan, akit szimplán nem untat...ízlésen nincs értelme vitatkozni, mindenkinek más jön be.
Más meg divatból, mert sokan nézik, ezért neki is kell.
Egybként pont ilyen marad a sorozat, ettől nem lesz jobb. Ha eddig nem jön be, akkor szerintem utána sem fog. Ez erről szól.
2017. júl. 8. 23:46
2/6 anonim válasza:
Én még azelőtt lettem rajongó, hogy felkapták volna, természetesen a könyvek kapcsán. Lehet, hogy neked egyszerűen nem jön be ez a kosztümös, összeesküvős, háborúzós stílus, pedig a cselekmény jóval pörgősebb, mint a könyvekben. Ez van.
2017. júl. 9. 00:07
3/6 anonim válasza:
Mi a jó a zsíroskenyérben? Mi a jó a szexben? Mi a jó a fociban? Mi a jó pop zenében? Mi a jó....? Mi a jó....? Mi a jó....? Mi a jó....?
És így lehetne folytatni a végtelenségig. Emberek vagyunk, más ízléssel. Ha neked meg kell kérdezni mi a jó benne, akkor hiába magyaráznánk, nem értenéd, hogy miért szeretik annyian.
2017. júl. 9. 00:11
4/6 anonim válasza:
Én is csak nemrég kezdtem el nézni, miután már divat lett, de nem azért, hanem mert ez is fent volt a listámon sok más sorozat mellett. Először pár rész után belekeveredtem, elvesztettem a fonalat, mivel rengeteg szereplő és sok fonalon fut a cselekmény, nem tudtam megkülönböztetni egymástól egy csomó szereplőt :D aztán nemrég megint adtam neki egy esélyt, már értek mindent és a könyvet is elkezdtem olvasni. van akinek bejön ez a történelmi "kitalált" kor és helyszín, a szereplők karakterei, a cselszövés, szerelem, háború, árulás stb...van akinek nem. Szerintem egy remekmű, ezt az is beláthatná, akinek egyébként nem a stílusa. főleg a könyv. sokkal leíróbb sokkal jobban megismerhetőek a karakterek, más kép alakul ki róluk. a start fiuk és még sokan mások 10-15 évesek, nem olyan szakállas fiatal felnőttek mint a sorozatban. Daenerys a szöszi akit odaadtak Khal Drogo-nak feleségül, még csak 13 éves asszem. (az első könyvben és évadban legalábbis)
2017. júl. 9. 10:30
5/6 anonim válasza:
Hát barátom pont az a baj hogy mindig csak a 8.részig jutottál el.
Általában minden évad 9-10. része a legdurvább/izgalmasabb.
Ha megnézed a teljes első évadot biztos vagyok benne hogy folytatni fogod.
2017. júl. 14. 10:19
6/6 anonim válasza:
az utolsónak igaza van de amikor megjönnek "ők" és harcolnak velük az NAGYON NAGYON pörgős. én mondjuk jobb szeretem a nyugis párbeszédet benne de más az izlésünk
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!