Karib tenger kalózai 5 - Salazar bosszúja. Mi a véleményetek?
Sziasztok! Megnéztem a Karibi kalózok 5. részét és azt kell mondjam hogy nem vagyok elájulva tőle.
Ami leginkább nem tetszett benne az az volt hogy Jack szerepe most nagyon rossz/erőltetett volt. Nem a megszokott Jacket kaptuk akit szerettünk, hanem egy több mint a film feléig tartó részeg kalózt és ez nagyon idegesítő volt.
A másik dolog meg az, hogy az ediigi részekhez képest ez egy rövidke rész volt, és lényegében a film feléig semmi lényeges dolog nem történik. Szinte ugyanazt láthatjuk 50 percen keresztül amit az előző részekben agyon jól megtudtak csinálni rövidebben.
És ami még elég idegesítő hogy ma már szinte minden filmbe beleraknak 1-2 felnőtt poént. De kérdem épp Minek? Nem vicces hanem inkább kellemetlenül éreztem magam miközbe kisfiammal néztem. Ugyanis ezek a filmek leginkább a gyerekek érdeklődési körét tekintik.
Amúgy maga a film nem lett rossz ezekhez képest.
Viszont azt tekintve hogy az első 3 rész Oscar jelöltes/díjas ez szörnyű nagy eresztés volt.
Nektek mi a véleményetek ezekről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!