A Karib tenger kalózai 5 (Salazar bosszúja) a széria legutolsó része?
Figyelt kérdés
Csak azért mert amikor az előzetest néztem, feltűnt a final adventure kifejezés. Most tényleg ez lenne az utolsó Karib tenger kalózai film?#film #utolsó a szériában
2017. márc. 4. 20:18
2/8 anonim válasza:
Minden bizonnyal.
A Halálos iramban széria is befejeződött az 5. résznél, meg a hetediknél is... Ja mégsem.
3/8 anonim válasza:
Tekintettel arra, hogy ezt is csak nagy nehezen kezdték el, szerintem eléggé valószínű, hogy utsó lesz, bár ki tudja...
4/8 anonim válasza:
Deppnek kellett még valami alamizsna, amúgy nagyon remélem, hogy az, már-már kínos, ahova süllyedt (ha-ha) a széria.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
Egyébként 4. válaszoló, neked is csak az 1. tetszett?(Viszont a többi rész meg lényeges volt a folytatás miatt, de azok nem voltak jók.)
De reméljük ez a rész jó lesz.
Mindenkit felpontoztam.
2017. márc. 12. 15:47
6/8 anonim válasza:
Hát figyelj a vége úgy lett megcsinálva (Barbarossa meghal, Jacké a gyöngy, Will megrépázhatja a felességét), hogy lehessen még folytatás a karakterekkel.
7/8 anonim válasza:
Ma néztük meg párommal. A moziban kb 7en maradtunk végig ülve a végén a szereposztast stb ami még vagy 10 perc xD latszik h az igazi karib fanok tudjak h maradni kell ;) ha van idotok maradjatok teljesen vegig. Igen van utalas a folytatasra! Mikor neztuk bennem egyaltalan nem merult fel h Barbossa meghalt. Csupan csak elnyelte a viz. Az eddigi Karib filmekben is visszajottek a halalbol vagy megmenekultek a halaltol az emberek :) nem csak Barbossat nyelte el a víz...korabban is elveszett benne valaki, nezzetek meg a veget teljesen a filmnek ;)
8/8 anonim válasza:
Jó de ha Barbarossa visszajn akkor David Jones és Salazár is és akkor még 5 film kell megint XD Mondjuk a moziban ahol én voltam kb 120 an voltunk, mozijegy+ popcornak legalább 500 000 ret hozott csak egy vetítés a konyhára :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!