A Karib tenger kalózai 3. részében miért szúrta le Davy Jones Will-t?
Amikor Will a földön volt, és megkérdezte tőle, hogy féli-e a halált, akkor Jack visszakérdezett. Amikor Jones látta, hogy sakkban van, akkor leszúrta Will-t és utána nevetett, hiába volt "vesztes".
Szerintetek azért csinálta, hogy kijelölje a következő kapitányt a hajójára? Vagyis direkt azért szúrta le, hogy ő szúrja át a szívét, mint utolsó lehetőség, és ne Jack. Én tényleg arra gondoltam, hogy kijelölte Will-t kapitánynak.
Nem hiszem, hogy Jack bevállalta volna, mert még magára sem szeret hallgatni, nem hogy a lelkeket szállítsa, mert a Hollandi kapitányának van dolga, nem úgy mind a többinek.
Ráadásul akkor elveszíti a Gyöngyöt, amit nem akar soha.
Egyszerű logika:
Jones tudta hogy Jack SOHA nem fogja átszúrni a szívet, szóval kinyirta Will-t, ergo így ő túléli mert nem lesz senki aki átszúrja a szívet. Logic
Ha még valaki ránéz a válaszokra, akkor lenne még egy kérdésem:
A negyedik részben Barbossa, mint angol tengerész segítőit miért pont azok a színészek játszák, akik az első és harmadik részben is ott voltak? Elég vicces, hogy mindent túléltek, és ráadásul annak a "volt" kalóznak a szolgálatába álltak, aki ellen akkor harcoltak.
Például az első részből Norrington jobb keze, az a Gillette, vagy ki és a harmadik részből Cutler Beckett embere, aki a végén volt ott, amikor meghalt Beckett. Mielőtt megjelent a Hollandi, előtte megkérdezte Beckettől:
- Mire várnak ezek?
- Várja, hogy betartsam az alkut
Szóval érdekel, hogy más színész nem volt?
Remélem nem baj hogy én válaszolok :D
Direkt van így. Ezzel azt mutatja még hogy mindig oda áll az ember ahol van a góré ;) Mondhatni érdek szerint.
Hát, az komoly :)
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!