Az alábbi horror/thriller filmek közül melyeket érdemes megnézni?
-[rec]
-The Exorcist
-Az árvaház 2007
-Poltergeist – Kopogó szellem
-Omen (1976)
-Hannibál
-Vörös Sárkány
-A titkok kulcsa
-Se7en
-Titkos ablak
-Hetedik érzék
Eddigi kedvenceim pl. Shutter eredetije, Kör, Rettegés háza, Silent Hill.
Átkok és Fűrészek viszont nem tetszettek annyira. Vagyis fűrész még úgy 3-4. részig okés volt, a krimi miatt nézhető, mert az ilyen ömöljön minél több vér/baltás gyilkosos horrorokat nem tartom sokra. Átok meg gagyi (SZVSZ), eredetije megnézéséhez sincs már kedvem. :)
Ezek alapján mit ajánlanátok? Írhattok a listában nem szereplő filmeket is.
Szerintem:Omen,Hannibál,Vörös sárkány,Hetedik érzék
esetleg még a Rec.
Fekete víz
31. kilométer
Betolakodó (ezt csak akkor, ha nem vagy terhes, vagy érzékeny a babák miatt)
Én még a Ragyogást ajánlanám neked ha félelmetes filmre vágysz!:)
Miután megnéztem este nem bírtam aludni, sírtam és napokig rágódtam rajta!:) Nagyon durva film!:D
Ragyogást mások is ajánlották. Azt hiszem lesz mit néznem, ha továbbra is ilyen "gyönyörű" marad az időjárás...
Köszi a válaszokat.
Omen
Hannibal
Voros Sarkany
+ ha nezed a hannibal sorozatot akkor ne hagy ki a Baranyok Halgatnak-ot, meg a Hannibal ebredese.Igaz a Hannibal ebredese a legujabb, de azzal kezd, mert az egy elozmeny film.
Tudom ajanlani meg az Atok-nak az eredeti japan verziojat,
es ha szereted a nagyon izgalmas thrillereket akkor ne hagy ki a Stepfathert és az Orphan-t, meg a Last House on the left-et,a Surveillance-t.Hirtelen ennyi jutott eszembe amiket szerintem erdemes megnezni.
ha igazán parasát akarsz és elhiszed hogy megtörtént esemény mivel már ugy kezdödik hogy elmondja a nö hogy ez igaz történet de megnyuktathatod magad hogy csak egy film a film egyes részein megy a kép egyik felén az eredeti felvétel igen durva a negyedik típusu találkozas. feltétlen nézd meg de nekem még a
paranormál activity is bejön ha meg nézted öket örülnék ha leirnád a véleményed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!