A mesternek miért van több inkarnációja, mint a Doctornak?
Figyelt kérdés
Elméletileg az időlordok 12x-szer regenerálódhatnak, ezt bizonyította az egyik karácsonyi special is, amiben a doctor haldoklott de kapott egy új regenerációs ciklust, azonban a John Simm által alakított Mesternek az akkori már a 23. volt. Tehát akkor hogy is van ez?2017. júl. 8. 12:02
1/2 anonim válasza:
Ez is a karácsonyi specialban hangzott el vagy hol? Én nem hallottam róla. Egyébként a Mester is kapott új regenerációs ciklust még a régi sorozatban.
2/2 A kérdező kommentje:
Elméletileg egy 1976-os részben említették először : [link]
Nos a régi sorozatot annyira nem ismerem, szóval ezt nem tudtam, viszont nem hiszem, hogy csak ez állna mögötte, mivel elvileg Missy volt a 24. inkarnáció (azaz így a 2 ciklust is "kivéglegelte", azonban a 10. évad utolsó részében az előző mester (john Simm) a Laser screwdriver-t (magyar neve nem tudom mi) használja Missy-n és azt mondja neki, hogy ne is próbáljon regenerálódni, mert teljes fokozaton használta, szóval e-szerint még tudna regenerálódni.
2017. júl. 8. 12:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!