Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tetszik nektek a Hunyadi első...

Tetszik nektek a Hunyadi első 2 epizódja?

Figyelt kérdés
Jó helyre ment az a 30 milliárd?

tegnap 22:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Nem.
tegnap 23:22
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ennyit tudnak a magyar „színésznők”: vetkőzni...
ma 00:04
 3/14 anonim ***** válasza:
55%
Nekem ez egy modernebb vadabb Tolvajok fejedelme K Costner . Az ellenzék biztosan szétosztotta volna az erre szánt lét a kéregetők között és vitt volna mosószappant kéztörlőt a kórházakba fillére elszámolva .
ma 00:47
 4/14 anonim ***** válasza:
94%

Talán 1-2 milliárd ment a sorozatra, a többi a megfelelő zsebekbe,

Miért erőlködik a magyar filmipar, ha legalább 35-40 éve nincs egy tehetséges rendező, író, színész, operatőr stb.?

Miért nem tud egy értékelhető filmet felmutatni ez az ország az elmúlt 35-40 évből?

Miért?

ma 01:17
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak igennel vagy nemmel lehet válaszolni, akkor nem. Nem is igazán kötött le, nem is nagyon várom a következő részt. Megmondom őszintén, hogy a vetkőzős részek tetszettek a legjobban. A látvány az szerintem rendben van, volt is rá pénz. A színészi játékkal vannak gondok bőven, node mit is vártam azoktól, akik gagyi sorozatokban szerepeltek csak eddig. Pénzzel nem lehet több tehetséget venni se Törőcsik Franciskának, se Rujder Viviennek. Hermányi Mariannt meg nem szeretném bántani, de olyan csunya orra van szegénynek, hogy nem kellett volna profilból mutatni. A történetmesélés az valami borzalom. Aki nem ismeri Hunyadi életét, az nem tudom, hogy mennyit is értett meg a cselekményből. Kapkodnak ide-oda amoda, hirtelen ugranak egyet az időben, nincs kibontva rendesen semmi. Sokkal több rész kellene, hogy be lehessen mutatni egy tisztességes karakterépítést, hogyan is lett Hunyadi az aki világraszóló győzelmet aratott a török felett.
ma 02:07
 6/14 anonim válasza:
100%

Vontatott és megkérdőjelezem az emberi hitelességét. Oké hogy Hunyadi itt még fiatal de azért szerintem nem egy forró vérű valaki volt még akkor se.

A szerencsénk van akkor Nándorfehérvárig megérik és akkor elkönyvelhetjük hogy oké ő is volt fiatal és lehetett akár ilyen is.

ma 06:14
 7/14 anonim válasza:
90%
Ja igen és motyognak. Lehet hogy csak én vagyok szétszórt de azt se tudtam végig hogy ki kicsoda. (Nyilván Hunyadit két nőjét meg a királyt megjegyeztem)
ma 06:16
 8/14 anonim ***** válasza:
80%

Nekem nagyon tetszett!:D

Lehet(sőt biztos), hogy csak a téma iránti túlzott lelkesedésem az oka, de nagyon élveztem. Nyilván voltak hibái, nem mondom, a színészi játék se volt teljesen tökéletes, sőt, de én azért el tudtam viselni, és bele tudtam feledkezni a történetbe.

Az viszont tény, hogy elég nehéz volt követni a cselekményt, meg hogy ki kicsoda még úgyis, hogy én alapvetően viszonylag sokat tudok a 15. századi magyar történelemről.

Ami pénzt illeti, az a része, amit a sorozatra fordítottak, szerintem jó helyre ment, a többi meg, ha zsebre tették, akkor nyilván nem.

ma 08:15
 9/14 anonim ***** válasza:
57%
Neres szarokat elvből nem nézek. Pl magyar foci, vagy ilyen sorozatok.
ma 08:53
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem véletlen a Sereg Kiképzés Hunyadi harci filmek stb sora , ez a bevonulást doppingolja a meló nélküli és naív fiatalok körében . Usa filmipara Airwolf top gun vasmadarak elit kommando propagandái által önként jelentkeztek zsoldosnak a iraki stb csatákra . A pucér részek nyers jelenetek csali a modern generáció részére 30 év csúszással . Off Itt a migráció társadalmi gazdasági átalakulás szétesés rejtett ellenségek látképe , kell a hőst a jót megjelenítő eszmény és idol .
ma 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!