Tetszik nektek a Hunyadi első 2 epizódja?

Talán 1-2 milliárd ment a sorozatra, a többi a megfelelő zsebekbe,
Miért erőlködik a magyar filmipar, ha legalább 35-40 éve nincs egy tehetséges rendező, író, színész, operatőr stb.?
Miért nem tud egy értékelhető filmet felmutatni ez az ország az elmúlt 35-40 évből?
Miért?

Vontatott és megkérdőjelezem az emberi hitelességét. Oké hogy Hunyadi itt még fiatal de azért szerintem nem egy forró vérű valaki volt még akkor se.
A szerencsénk van akkor Nándorfehérvárig megérik és akkor elkönyvelhetjük hogy oké ő is volt fiatal és lehetett akár ilyen is.

Nekem nagyon tetszett!:D
Lehet(sőt biztos), hogy csak a téma iránti túlzott lelkesedésem az oka, de nagyon élveztem. Nyilván voltak hibái, nem mondom, a színészi játék se volt teljesen tökéletes, sőt, de én azért el tudtam viselni, és bele tudtam feledkezni a történetbe.
Az viszont tény, hogy elég nehéz volt követni a cselekményt, meg hogy ki kicsoda még úgyis, hogy én alapvetően viszonylag sokat tudok a 15. századi magyar történelemről.
Ami pénzt illeti, az a része, amit a sorozatra fordítottak, szerintem jó helyre ment, a többi meg, ha zsebre tették, akkor nyilván nem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!