Ma végzem ki a trónok harcát, már ezt nézem 1 hónapja és nagyon hiányérzetem lesz ha vége. Tudtok hasonló jó sorozatot, vagy ez esélytelen?
Nem egy sorozatot láttam már pl pretty,vámpírnaplók,Orange is the new black,suits, shameless,kaliforgia,gossip girl, született feleségek stb de hát egyik se ért a trónok harca közelébe, valami ötlet?
Nem vagyok nagy fantasy rajongó de ezt nem lehet nem szeretni.
a spartacusnak,vagy a vikingeknek nekieshetsz,meg nemsokára jön a th új évada.
talán a jövő héten.
Hát az a baj ezeknek a sztorija nem érdekel. Valami olyasmit keresnék mint az originals,vámpírnaplók,pretty ami azért különleges "lényekről" is szól de még is életszagú, pápák meg vikingek nem az én világom, se a zombik.
Trónok harcába is azt szerettem hogy bele lehetett élni magunkat a sztoriba és még is rettentő izgalmas hiába nem evilági sokszor.
#7:
Klónokról szól, nincs benne semmi misztikussák, csak sci-fi elemek, egyébként meg eléggé földhözragadt, de nem nevezném éppen életszagúnak. Tegyél vele egy próbát, az első pár rész után tudni fogod, hogy érdekel-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!