A Birodalom visszavágban honnan tudta Vader hogy Hanék a Landóhoz mennek és hogyan előzték meg őket?
Figyelt kérdés
2017. júl. 6. 22:20
1/5 anonim válasza:
Most nézzem meg újra a filmet, hogy válaszolhassak?
2/5 anonim válasza:
Szerintem úgy, hogy a birodalmiak már ott voltak, mert ugye a város fennhatósága hamarabb volt mint amikor a birodalom visszavág játszódik, és amikor megérkeztek riasztották Vadert... (A filmben már nem emlékszem, de könyvben nem egy félnapot töltenek ott, hanem többet, ami alatt Vader simán oda ért)
3/5 anonim válasza:
Boba fett követte Han-ékat, majd amikor a Bespinre értek, feldobta őket Vadernek.
Van jelenet arról, hogy Vader fejvadászokat bérel fel, valamint láthatjuk is, ahogy Boba megtalálja őket.
4/5 sotihasznalo válasza:
hello ! az előttem lévő irta jól boba fett megfejtette han trükkjét szólt a birodalmiaknak és mivel han éknak nem volt jó a hiperhajtóművük hakarabb odaértek.
a kettővel előbbinek a válaszát azért nem hiszem el, (film alapján ) mert Lando említi hogy "kis telephely vagyunk nem érdekeljük a birodalmiakat"
meg azt is hogy (előttetek ÉRKEZTEK)(a hibás hajtómű lassúsága miatt) .
az már jobb kérdés, hogy boba honnan tudta hogy han ék a szemétben fognak elindulni...
5/5 sotihasznalo válasza:
és igen, nekem film alapján is úgy jött le hogy több napja ott vannak de valamiért nem rögtőn fogták el őket (további bizonyiték hogy már a birodalmiak ott voltak hanék előtt h c3pot egyből elkapják) valszeg valami luke al kapcsolatos dopog miatt vartak 1-napot, (aki kb hónapja a dagoban van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!