Star Wars: Amikor a Birodalom Visszavágban Vader levágja Luke kezét, majd Luke leugrik a mélybe, Vader miért nem húzza egyszerűen vissza az Erő segítségével?
Szerinted erre ki fog tudni válaszolni? :D
Vagy milyen választ vársz?
Vszínűleg a rendező tudná megmondani,miért így alakult a jelenet...
Erre szerintem a rendező sem tudná a választ.
Ahogy pl.:arra sem hogy Sidioust hogy lehetett ilyen könnyen megölni.
Vagy hogy miért úgy ábrázolja Lucas az erőt mint egy mindent irányító valami,míg minden szereplő csak marionett bábú.
Az pedig hogy Vader az egyik legerősebb Sith volna erős túlzás.Közel sem számít erősnek.
"Luke leugrik a mélybe, Vader miért nem húzza egyszerűen vissza az Erő segítségével?"
Szerintem azért mert Vader-ben még mindig a sötét oldal dominált és Luke-ban csak egy lehetséges szövetségest és tanítványt látott (inkább mint a fiát) aki viszont nemet mondott így már nem volt Vader hasznára.
"Erre szerintem a rendező sem tudná a választ.
Ahogy pl.:arra sem hogy Sidioust hogy lehetett ilyen könnyen megölni."
Úgy hogy Vader már vagy 30 éve az ő tanítványa volt és Sidious elkövette azt a hibát hogy bízott benne (pedig annak idején maga Sidious is végzett a saját mesterével...). Ezért tudta Vader váratlanul ledobni őt a mélybe.
Meg aztán a Sith-ek bosszújában Windu-nak is majdnem sikerül végeznie Sidious-sal, csak az időközben sötét oldalra került Anakin közbelép és megöli a Jedi mestert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!