Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nalatok mi a top 3 legjobb...

Diavolino44 kérdése:

Nalatok mi a top 3 legjobb sorozat?

Figyelt kérdés

Probalok otletet gyujteni, mit kene nezzek, de hiaba googlizok, valoszinu, vissza kell terjek az Orange is the new black harmadik evadara. Kiveve ha ajanlotok par hobbat. :)

Cserebe itt az enyem,

1.) Game of Thrones

2.) Breaking Bad

3.) eddig a Walking dead volt, de mivel csak az elso harom evad tetszett, igy holtversenyben van a Westworld-del

+ amit ajanlok mindenkinek s most fejtem be egy 8 reszes mini sorozat, Strangers thing. :)

Szep napot!

2017. júl. 5. 11:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

Hoppá, elrontottam!

A spartacusnál a 2 féle konfliktust a vikingekhez akartam írni.

2017. júl. 6. 14:04
 12/16 A kérdező kommentje:

Koszonom mindkettotoknek. Black mirrort kezdtem el nezni, s az eddigi ket resz utos volt nagyon. Utana banshee lesz a kovetkezo.

De erdekes, hogy emlitetted a vikingeket. Abbol 2 vagy 3 evadot neztem, de nekem nem igazan tetszett a hangulata, nem igazan tudtam azonosulni a karakterekkel. Foleg a foszereplokkel, meg Floki az meg ugyahogy eredeti otlet volt, de a tobbi nem igazan. Szepek a jelentek, tenyleg elvisz egy zord viking vilagba, de valahogy mégsem lett nagy kedvenc. Spartacust is javasoltak tobben. Annak is adni fogok par reszt tuti. :)

2017. júl. 6. 23:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát ha a vikingek eddig nem tetszett, legalább a 3. évad 8. részt nézd meg! :) Meg a 4x15
2017. júl. 7. 08:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Hősök

Odaát

Szökés

2017. júl. 15. 22:34
 15/16 anonim ***** válasza:
75%

a hősök?:)

szerintem azt mindenki kaszálta a 3. évad fele körül.

ott lett nézhetetlen.

de azt aláírom,hogy az 1. évada jó volt.

2017. júl. 16. 00:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem a Szökés is csak a szökésig tetszett, utána már nem túl jó.
2017. júl. 16. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!