Nalatok mi a top 3 legjobb sorozat?
Probalok otletet gyujteni, mit kene nezzek, de hiaba googlizok, valoszinu, vissza kell terjek az Orange is the new black harmadik evadara. Kiveve ha ajanlotok par hobbat. :)
Cserebe itt az enyem,
1.) Game of Thrones
2.) Breaking Bad
3.) eddig a Walking dead volt, de mivel csak az elso harom evad tetszett, igy holtversenyben van a Westworld-del
+ amit ajanlok mindenkinek s most fejtem be egy 8 reszes mini sorozat, Strangers thing. :)
Szep napot!
Hoppá, elrontottam!
A spartacusnál a 2 féle konfliktust a vikingekhez akartam írni.
Koszonom mindkettotoknek. Black mirrort kezdtem el nezni, s az eddigi ket resz utos volt nagyon. Utana banshee lesz a kovetkezo.
De erdekes, hogy emlitetted a vikingeket. Abbol 2 vagy 3 evadot neztem, de nekem nem igazan tetszett a hangulata, nem igazan tudtam azonosulni a karakterekkel. Foleg a foszereplokkel, meg Floki az meg ugyahogy eredeti otlet volt, de a tobbi nem igazan. Szepek a jelentek, tenyleg elvisz egy zord viking vilagba, de valahogy mégsem lett nagy kedvenc. Spartacust is javasoltak tobben. Annak is adni fogok par reszt tuti. :)
a hősök?:)
szerintem azt mindenki kaszálta a 3. évad fele körül.
ott lett nézhetetlen.
de azt aláírom,hogy az 1. évada jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!