Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek az Androméda...

Mi a véleményetek az Androméda című sorozatról?

Figyelt kérdés
Csak nekem tűnik kicsit Star Trekesnek?

2017. júl. 4. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Az még a kisebbik baj vele. Szerintem egész nézhető sorozat volt, de a negyedik évadra (ha jól emlékszem a negyedikre) olyan mélyrepülésbe ment át, hogy képtelen voltam megnézni akár egy részt is.
2017. júl. 4. 15:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Szeretem ezt a sorozatot, de miután Kevin Sorbo átvette a hatalmat, hozta a haverokat ---spoiler---

idióta fordulattal eltűnt a konkurens "jó pasi", ő lett a világ közepe - jó, még Beka is kapott egy szuperősanya mesét, de hogy a Földet is felrobbantották.. szegény Harper legalább egy nőt kaphatott volna.

Egyénként Gene Rodenberry, nyilván Star Trek-szerű.

Az utolsó évadig jó, de az a bolygós szenvedés szörnyű, tök értelmetlen részek vannak.

2017. júl. 5. 23:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Én nemrég kezdtem el nézni az Andromédát (első évad vége felé járok), imádom, a Star Trekből a DS9-et ismerem elég jól; azt még anno a tv-ben néztem; szintén imádom:):):)

Egyébként igen, van átfedés a készítők között, és én nagyon-nagyon örülök neki. :):):)

2021. jan. 4. 22:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Az eleje tényleg jó, lassan ideje újranézni. :D Csak a vége... ehh.. a bolygó neve Föld vége hasonló szenvedés még, mintha egy új sorozat lenne.
2021. jan. 5. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!