Daenerys szerintetek sem nyerheti meg a trónok harcát?
Egyrészt a sorozatban is van erre egy utalás egy látomás képében, és a trónok harca világában fontos szerepe van a karmának, így az illene bele a történetbe, ha soha nem uralkodhatna Westeroson.
Ha minél jobban akar valaki valamit, annál kisebb az esélye, hogy aztán megszerezze azt. Danyre ez igaz lehet.
Szerintem Daenerys tökéletes lenne... gyönyörű, vannak sárkányai, eléri, hogy kövessék, jók a szándékai, és hallgat a tanácsosaira.
Szerintem az eddigi uralkodók ott buktak el, hogy vagy rosszul válogattak tanácsosokat, vagy nem hallgattak senkire és egyedül akartak uralkodni.
A Vastrónon valaki olyan üljön, akiben megvan az a valami, hogy kövessék, és legyen benne annyi alázat, hogy hallgasson az okosabbra. Nem kell jó politikusnak lennie, arra ott vannak a tanácsosai.
Jah, Jon meg annyira jó királya lenne Westerosnak, hiszen mint tudjuk sikeresen elvezette az Éjjeli Őrséget is mindenféle fennakadás nélkül, mindenki tisztelte és szerette és...ja várj...még egy egyszerű kis várnyi katonaságnak sem tudott parancsolni, fellázadtak ellene amilyen hamar csak tudtak.
És akkor a Fattyak csatája, ohhhhh....vagány volt, de ha Kisujj és Sansa nincs Jon ott hal meg.
Pont Danynek felróni, hogy semmit nem ér a szövetségesei nélkül....enyhén álszenteskedés. Nincs olyan király, aki bármire is ment volna támogatók nélkül.
Annyira szeretem mikor azt hangoztatják, hogy Dany semmi a sárkányai meg a szövetségesei nélkül... :D ...nahát micsoda felfedezés...ahogy Stannis is egy senki lett volna Melisandre nélkül, ahogy Cersei is egy senki lenne a hadserege és a zombi Hegy nélkül, úgy Jon is egy senki Kisujj és a Völgy katonai serege nélkül...na meg ha Sansa nincs akkor a Völgy katonasága gondolom észak közelébe se szagol.
Nekem nem Dany a kedvenc karakterem, de azok a vádak, amik érik az egyszerűen már gáz...kb mintha azt mondanánk, hogy jaj csak azért van életben mert dobog a szíve.
Ha NEM nézted meg a kiszivárgott 4. részt akkor ezt NE olvasd tovább.
Jaime megy vissza Cerseihez de Dany és a dothrakik megtámadják és így kb 15ezer katona hal meg akik jók lettek volna az Éjkirály ellen szóval ahelyett hogy Dany elégeti őket körbevehette volna őket a dothrakival aztán megjelent volna a sárkánnyal és akkor 100% hogy Jaime megadja magát és nem hal meg 15ezer ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!