Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ajánlanátok "túlélős" sorozato...

Ajánlanátok "túlélős" sorozatokat?

Figyelt kérdés

Ezekhez hasonló érdekelne:

-Lost

-TWD

-Revolution

-Terra Nova

Tehát ilyesmi témában, kaland, sci-fi, akció, stb...

2017. jún. 25. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:

a bsg is az végülis.

a bolygóiakat szét atom bombázták,bolyonganak az űrben új bolygót keresve és mivel elég intelligens sorozat,ezért komoly hangsúly van azon,hogy honnan szerezzenek ehhez üzemanyagot,kaját,vagy vizet,vagy hogy az emberek hogy bírják évekig összezárva egymással egy űrhajón.

vagy mit tesznek ha elfogy a remény és komoly kilátás van arra,hogy soha nem találnak lakható bolygót és végül elfogy minden,ott halva éhen az űrben.

vagyis pont azok az alap emberi dolgok amik mondjuk teljes mértékben hiányoztak a terra novából és ami miatt lényegében el is kaszálták azt gyorsan,pedig remek volt az alapötlete.

amúgy még a z,mint zombi

2017. jún. 25. 16:39
 2/4 anonim ***** válasza:
the 100
2017. jún. 25. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Under The Dome, The 100
2017. jún. 25. 17:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, viszont hülye voltam és elfelejtettem a 2 említettet felsorolni (Under the dome, The 100), ezeket még láttam.
2017. jún. 25. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!