Filmeket tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Olyat keresek ami egy kicsit meseszerű,mármint olyan legendákra,mítoszokra épül. Mint Eldorado,Artúr király,vagy akár a Farkas és a lány,Narnia,Karib tenger kalózai.
Vagy vámpíros filmek, vagy egyéb misztikus lényről szóló,amiben nem a véren van a hangsúly és nem horror.
Bármi ilyesmi :D
De igazából középkorban játszódó filmeknek is örülnék,amik ismertebb legendákról szólnak,vagy csak érdekesek :D
2017. jún. 24. 09:57
1/13 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem ,hogy lehetőleg szerelmi szál is legyen benne,de legtöbben úgy is van :D Az ilyen misztikus lényes filmek közül meg pl a Csontvárost szeretem.
2017. jún. 24. 10:00
3/13 anonim válasza:
Ohh, nem láttam a kommented, bocs :D
4/13 anonim válasza:
Lenyűgöző teremtmények, Alkonyat, A lány és a farkas (bár ez lehet kicsit horrorosabb, nem nagyon emlékszem rá)
5/13 anonim válasza:
A faun labirintusa - kicsit komolyabb mű, nagyon jó
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! :)
Jöhet még :)
2017. jún. 26. 14:57
10/13 anonim válasza:
Demona, Alkonyat nem jut több eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!