Tudtok jó filmeket ajánlani?
Mindig is sorozatos típus voltam, alig nézek filmeket. Most viszont elhatároztam, hogy igenis kipróbálom a filmes világot. Leginkább nagyobb mondanivalójú sci - fi - k és krimik érdekelnének, a vígjátékokhoz most nincs hangulatom. Horrort semmiképp se ajánljatok, utálom őket. Fantasy is nyugodtan jöhet, elvégre nagyon durván Harry Potter rajongó vagyok. Sorozatkedvencem pedig a The 100. Imádom.
Ezen kívül filmek, amik tetszettek:
Egy kutya négy élete
Idegpálya
Útvesztő
Karib tenger kalózai
Hello!
Olvastam a kérdésed és teljesen magamra ismertem 😂.
Filmsorozat: Narnia (Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény az első), bármikor újra tudom nézni.
Kissé túl sokszor felhasznált sablonnal, de: Holdhercegnő.
Csillagainkban a hiba, Kilenc élet... Nekem rengetegen ajánlották a Csillagok között-et (Interstellar), meg is néztem, de nekem nem jött be.
Scooby-Doo nagyfilmek. Gyűrűk ura. Konkrétan nem tudom, hány éves vagy, lehet néhány gyerekes neked, én ezeket a filmeket szeretem, remélem találsz közte valamit.
Ó és a végére: Csillagkapu (sorozat, tudom filmet kértél, de megunhatatlan. Ez és a folytatása is)
Ha egy is tetszik belőle, megérte válaszolnom 😊.
Kort, nemet írjunk?
Csillagok között
Éhezők viadala
5. hullám
Köszi szépen mindenkinek, nagyon jókat írtatok.
#2- es Te is. Bár a Scooby Doo- t utálom (egyáltalán így kell írni?), a Narnia nem rossz ötlet sokat hallottam róla. Amúgy nem lenne rossz ha írnátok kort, nemet. Én 13/L vagyok, szóval nem gyerekes amit írtál 😂
Úristen! Nagson haragszom magamra, de komolyan. El sem tudom hinni, hogy hagyhattam ki a The Hunger Gamest! Szerintem számomra már annyira természetes a THG rajongás, hogy simán kihagytam. Az 5. Hullámról pedig már zintén hallottam és nagyon szimpi. :)
Mégegyszer thak you, guys, ment a zöld kéz
#2-es vagyok
Örülök, hogy legalább valami jó is volt köztük.
Viccees, én is 13 éves vagyok, lány. :"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!