Transformers: Az utolsó lovag vélemény?
Az összes részről azt mondják, hogy gyatra lett, nemcsak a legújabbról.
Az első még határeset, arról a kritikusok 57%-a adott pozitív véleményt. A folytatások 19%, 35% és 18%-on, Az utolsó lovag pedig jelenleg 16%-on áll. Azt meg mondanom sem kell, hogy a Transformers rajongótábor éppúgy utálja ezt is, mint a korábbi részeket.
De őszintén vártál? Michael Bay filmjei eleve az amerikai blockbuster filmgyártás legcinikusabb, legüzletiesebb, legigénytelenebb vonalát jelképezik, a Transformers filmek pedig az ő színvonalát is alulmúlják. Amíg ő ül a rendezői székben, itt semmi újítás és javulás nem lesz, csak ugyanazt az elviselhetetlenül borzalmas filmet fogja pár évente leforgatni új köntösben, hogy a producerekkel együtt gyorsan megtömje a zsebét. Szerencsére azt mondta, hogy ezután kilép, de ugyanezt mondta az előző részek után is, szóval...
Vannak olyanok akik szeretik Transformerst (nem cska a mozifilmeket), s vannak akik csak azért nézik meg hogy leszólják (vagy esetleg meg sem nézik előtte...)
Én személy szerint szeretem a TF szériát (bár kicsit túl emberközpontúnak találom).
Az 5. részt még nem láttam (ha valaki egy linket küldene megköszönném), de előzetesek, tv spotok és kiszivárgott jelenetek alapján szerintem elég jó lehet :)
Egyszer meg nézhető! Inkább egy popkorn mozi lett nagyon látványos és amúgy nagyon jókat lehet nevetni rajta, viszont néhány jeleneten látszik és érződik az hogy töltelék jelenet vagy csaknekem érződik úgy.
Összeségében nézhető csak zavar, hogy keveset szerepelnek a Transformersek. De ez egy személyes vélemény!
SPOILERT TARTALMAZ!
Az elő 2 film kifejezetten jó, a 3.-on már egy kicsit inog, a 4.-et csak simán elcseszték, az 5. tűrhetőbb mint a negyedik de nem a legjobb. Szerintem is gyatra, bár akinek tetszett a 4. az jónak fogja találni. Én nem a filmnek, inkább az animációs filmeknek vagyok a híve mint: Transformers Armada, Transforemrs Prime. Ha a film tetszett ezt imádni fogod! :D
Szerintem eleg jo film volt.
Sok ember mindenbe csak a rosszat latja es kritizalni tud.
Le ul es megnezni es le hordja mindenek. Na ezektol az emberektol kapok idegrohamot
Gondolom hogy o jobb filmet tud osszehozni a seggen ulve.
Ja hogy ok senkik csak szamitogep ellot kritizalnak xD
De ha olyan rossz lenne akkor nem lenne 5 resz belole esnem csinalnanak mindig uj reszt. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!