Miért van ennyi Flash rajongó?
Miért van ennyi Flash rajongó, mikor nem érdemelne meg ekkora rajongótábort, népszerűséget?
Szerintem nem egy nagy durranás.
Kapásból 5-6 szuperhőst tudnék, aki rászolgálna erre a népszerűségre, rajongásra.
Szerintem Zöld Lámpás(bármelyik) sokkal jobb, mint Flash.
Atom Kapitány is. Hold Lovag is. De még Aquamen is, pedig ő se nagy durranás.
Sose fogom ezt megérteni...
azért érdemes ketté választani a karaktert,meg a tv sorozatot.
mert a karakter és a képessége tényleg az egyik legjobb,ezért nem véletlen a népszerűsége.
a tv sorozat pedig?
hát..én még kitartok,de egyre nehezebben.
már minden részbe bele kell tekernem,mert nem bírom ezt a rengeteg nyálat,a kínlódást a feka csajjal,a családi szálat hogy minden részben elmondják mennyire szeretik egymást a nevelő apjával,meg a csapatot.
eleve nem értem hogy miért kell az összes cw szuperhősnek team.
ahogy az is a sorozat gyengesége,hogy már lassan mindenki szupergyors benne.
a mostani évadban 5nek van flash képessége,ami már sok.
Maga a sorozat is pocsék és a hős se nagy szám.
Annyi, hogy szupergyors, és utazik időben is. És még van valami asszem.
DE! Atom kapitánynak sokkal jobb képessége van.
És Zöld Lámpásnak sem utolsó az a gyűrűs dolog. Imádom!!!
Hold Lovag meg igaz, hogy Batman kopi egy szinten, de akkor is sokkal jobb.
Flash nekem gyenge...
Szerintem pedig igenis érdmel
Te egy ilyen egyéniség vagy aki nem szereti de többen szeretik nálad ezt pedig nem tudod elfogadni jól sejtem?
Ha villám lik barry(beri) nyál
Figyelj megértjük mi ha utálod de szállj már le szegény flash-ről!
Nem is csinált ő semmit neked
Fejezd már be!akkora a pofád...
Mi mind elfogadjuk hogy te nem szereted de bezzeg te azt nem tudod elfogadni hogy mi szeretjük
Á nem mer te vay a világ közepe,te vagy Isten?
Te parancsolsz mindenkinek?
Mer ha neked nem tetszik akkor nekünk sem tetszhet oké felség megértettem parancsát
AKKOR IS Ő LESZ A KEDVEMCEM ÉS TE NEM PARANCSOLHATSZ AZ EMBERISÉGNEK SE NEKEM SE SENKINEK!MINDENKI VAN SAJÁT VÉLEMÉNYE NEKED EZ!TE KIS B*Z* MER NAGYMENŐNEK KÉPZELED MAGAD
BIZTIS FÉLTÉKENY VAGY MER Ő MILLIÁRDSZOR JOBB MINT TE! Ő GYORS HELYES OKOS TE MEG EGYIKSEM! HOPPA!MINDJÁRT SIROK ISTENEM MOST AZTÁN VALAKI JÓL LE SZIDOTT REMÉLEM EZZ FOGOD MONDANI
AAA!EZT ANNYIRA JÓ LEIRNI ISTENEM!
És tök jó érzés védeni flash-t!
UI.:TE KIS K*CS*G
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!