Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Sorozatajánlóval megdobna valaki?

Sorozatajánlóval megdobna valaki?

Figyelt kérdés

Kedvenceim: The 100, Game of Thrones, PLL

Ismerem: Orphan Black, Shadowhunters, Vámpírnaplók, Sherlock, Gossip Girl, Teen wolf

Leginkább sci - fi és akció párti vagyok (mi t látjátok), de Harry Potter rajongóként a misztikus is jöhet (bár a vámpírokat eléggé unom már)

Ha lehet írjatok mellé rövid összefoglalót is, meg hogy miért szeretitek. Előre köszi a segítséget, megmentetek az unalmas júniusomtól : D

2017. jún. 22. 16:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem mai darabok, de nyárra jópofa lehet:

Társas játék

Homeland

Nem soroltad, de a misztikumok miatt mindenképpen érdemes megemlíteni: Supernatural (elsõ 4 évad)

2017. jún. 22. 20:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát...elég sok választék lehet itt így írok egy kettőt :)

Misztikum sorozatnak ajánlom az Odaátot (Supernatural) Ami 2 testvérről szól akik különböző természetfeletti dolgok után kutatnak(röviden megfogalmazva) ennek jelenleg 12 évada van szóval el lehet vele lenni. Bár eléggé fellelhetőek benne a horror vonások. Tudom még ajánlani a The Originals amely a Vámpirnaplók egyik "al sorozata". Akkor a Bitten(a falka) is elég jó soroazat amely az egyetlen nőstényfarkasról szól elég jó misztikus vonások vannak benne. :) A Lost(Eltűntek) is szerintem remek sorozat lenne a számodra a leirtak alapján elég eseménydús, misztikus elemekkel átszőve :) (Ismertető:Egy repülőgép-szerencsétlenség 48 túlélője egy trópusi szigeten harcol az életben maradásért. A szigeten rekedtek között vannak barátok, ismerősök és ellenségek, ám csakis együtt képesek felvenni a harcot a dzsungel mélyéből eredő fenyegetéssel. Ez az izgalmas, minden percében misztikus és félelmetes kaland az emberekből a legjobbat vagy talán épp az ellenkezőjét, a legrosszabbat hozza ki.)

Remélem tudtam segíteni :)

2017. jún. 22. 20:08
 3/5 A kérdező kommentje:

#1 : A társasjátékot ismerem éshát nem igazán felel meg a kritériumaimnak, nem tidom hogy jutott eszedbe, de azért köszi : D a Supernatural pedig horror - szerű, úgyhogy azt is kihagynám :D de azért köszi,a Homeland - et megnézem

#2 A Köszi szépen a Lost nagyon jól hangzik, tuti, hogy elkezdem. A The Originalsot is ismerem a Vámpírnaplókkal együtt, de mondom: a kicsit unom már a vámpírokat, inkább sci - fi fan vagyok :)

2017. jún. 23. 14:07
 4/5 anonim ***** válasza:
PLL, GG, TW után gondoltam a romantikus szappanoperák kedvelője vagy :) Tévedni emberi dolog.
2017. jún. 25. 14:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Persze, nem gond, csak csodálkoztam. Mondjuk a Pll nem szappanopera... a másik kettő meg nem véletlen nincs a kedvenceim között. Azokat csak azért írtam oda, hogy ne írjátok.
2017. jún. 26. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!