Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki megdobna egy sorozatajá...

Valaki megdobna egy sorozatajánlóval?

Figyelt kérdés

Nos, olyasmikre gondoltam, mint pl. Supernatural (5. évadig láttam csak sajna) vagy ilyen hétköznapi fantasy.

Nem is írom miket láttam, mert olyan az Odaáton kívül nincs is olyan kategória... :D

Annyit elöljáróban viszont kérnék, hogy ne olyan kategória legyen, amitől fél évig nem bírok normálisan aludni. :D

2016. jún. 27. 18:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Charmed - nyolc évados, 3 boszinővér mindennapos harca a démonokkal, halállal, és a normális életért vívott küzdelmük

Hex - angol, egy fiatal lány boszorkánnyá válik, és harcolnia kell a gonosz bukott Azazaellel (a 2. évad komor, és nyomasztó)

The Moonlight - ez vámpíros-nyomozós, még csak elkezdtem

Heroes - már nem tudom, hogyan, de szuperképességekkel rendelkező emberek harcolnak a... nem tudom, miért, mert félúton abbahagytam

Shannara krónikái - az első pár rész érdekesen indult, aztán már nem követtem (tündéres-mgikus)

2016. jún. 27. 21:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Once Upon A Time
2016. jún. 28. 06:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Grimm: Nagyon hasonló az Odaáthoz ebben is szörnyekre vadászik a főszereplő.Csak ilyen grimm mesehősökre 😃
2016. jún. 28. 06:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok bocsi a grimm mesében lévő gonoszokra. Pl. Piroska és a farkasból a farkasra stb.
2016. jún. 28. 06:40
 5/6 anonim ***** válasza:

24

szökés

terminátor sorozat

2016. jún. 28. 21:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Dexter

Mentalista

2016. jún. 29. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!