Valaki megdobna egy sorozatajánlóval?
Nos, olyasmikre gondoltam, mint pl. Supernatural (5. évadig láttam csak sajna) vagy ilyen hétköznapi fantasy.
Nem is írom miket láttam, mert olyan az Odaáton kívül nincs is olyan kategória... :D
Annyit elöljáróban viszont kérnék, hogy ne olyan kategória legyen, amitől fél évig nem bírok normálisan aludni. :D
Charmed - nyolc évados, 3 boszinővér mindennapos harca a démonokkal, halállal, és a normális életért vívott küzdelmük
Hex - angol, egy fiatal lány boszorkánnyá válik, és harcolnia kell a gonosz bukott Azazaellel (a 2. évad komor, és nyomasztó)
The Moonlight - ez vámpíros-nyomozós, még csak elkezdtem
Heroes - már nem tudom, hogyan, de szuperképességekkel rendelkező emberek harcolnak a... nem tudom, miért, mert félúton abbahagytam
Shannara krónikái - az első pár rész érdekesen indult, aztán már nem követtem (tündéres-mgikus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!