Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Középsuli sorozat mások...

A Középsuli sorozat mások szerint is gagyi lett?

Figyelt kérdés
Tudom van már sok ilyen kérdés, de már unalmas, hogy 1 éve húznak mindent benne és valószerűtlen, komolytalan az egész. Én eddig néztem. A Holnap tali jobb?
2017. jún. 21. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a kezdetektől fogva sem néztem, látszik hogy egy erőltetett gagyiság!

Semmit sem fejlődött a sorozat! Csak rosszabb lett!

2017. jún. 21. 16:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az elejtél kezdve gagyi és komolytalan.
2017. jún. 21. 16:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyetértek, pedig régen szerettem, de most már nem tud lekötni, lehet, hogy öregszem :D
2017. jún. 21. 17:01
 4/8 anonim válasza:
100%
Szerintem tehetségtelenek a benne benne szereplő "színészek" és vontatott az egész.
2017. jún. 21. 17:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

mindig is az volt, olyan színészi képességeik vannak hogy a 8 éves testvérem jobban tud színészkedni... Azzal meg hogy lett ez a B osztály csak még jobban elcseszték.

Régebben még nézheto volt pár ember miatt de mostanában már nem nagyon... Ja és a 3 foszereplo (Barbi, Bende, Olivér) nagyon irritálnak

2017. jún. 22. 17:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Na igen meg már unalmasak. Olivér olyan mintha dedós lenne...az új tanár meg mintha belenne sz@rvä vagy nem tudom furán beszél, jó oké izgul, de akkor is gáz. Meg az a szemüveg is a fején...:D
2017. jún. 22. 17:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Kritikán aluli a sorozat. Ritkán nézek bele, de mostanság elcsíptem az újabb részeket, és meg kell mondjam, semmilyen skálán sem lehet ezt értékelni. Engem komolyan mondom megdöbbentett, hogy ezt nézik emberek?

A fele borzasztóan amatőr módon elhelyezett reklámból áll. A másik fele pedig a logikátlanul bevillanó "tanulmányi részek", amiket mindenki átpörget, a női szereplők különböző testrészeire zoomolás, az értelmetlen beszélgetések és lényegtelen események ötvözete.

A szereplők unszimpatikusak egytől egyig. Forgatókönyvírót, hangmérnököt az első rész óta sem találtak. A készítők egyáltalán nem foglalkoznak azzal, hogy mi a közönség igénye.

Rettentően amatőr, unalmas, vontatott és a logikát hírből sem ismeri. Az epizódok semennyire sem viszik előre a történetet, mégis két hetet várnak rá a nézők. A részek rövidek és tartalommentesek. A célcsoportjuk rejtély, mert teljesen ellentmondásosan ábrázolják a történetet.

Ismétlem, döbbenetes, hogy ez a sorozat még mindig létezik, és még mindig van közönsége.

A Holnap tali sem egy minőségi műsor, de tény, hogy ennél fényévekkel jobb.

2017. júl. 9. 23:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
7-es nagyon jól osszefoglaltad :D
2017. júl. 11. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!