Ti is így gondoljátok a Középsuli sorozat kapcsán?
Régen nagyon szerettem a sorozatot, de már unalmas lett. Én szerintem sokkal jobb lenne ez a sorozat, ha nem lennének benne ilyen ostobaságok, meg ha komolyabban is gondolnák.
Felelések, földrajzórák: Az-az ország bemutatók kb. 10 percesek, most komolyan, kit érdekelnek? Senkit... A felelések oké legyen bennük, de ne minden részben, és mindenki feleljen, ne csak pár ember...
A tornatanár: Kiabáljon, de csak az órán belül! S mióta tesiznek a gyerekek bőrcuccban, meg Supermen felsőben? Tehát utcai felszerelésekben... Nincs idejük átöltözni normális tornafelszerelésre?
Az iskolatáskák, könyvek, tolltartók hol vannak? Sehol...
Az állandó szerelmi csöpögések is már unalmasak...
A vörös hajú Rékát tök hüly€n írták ki, rendeztek volna egy búcsú bulit Bercivel, aztán Rozi tegye tönkre vagy valami...ehelyett Rozi bárdal nyakon vágta, mintha megölte volna :D
Aztán ott volt ugye az a varázs doboz és most Dominikot is elvarázsolták... :D
Vágások: Látványos vágási hibák vannak, mármint a jelenetek nem passzolnak egymáshoz.
Vendégek: Értelmes rock zenekart is meglehetne hívni, Tankcsapda, Road stb... bár gondolom nem akarnak lesüllyedni erre a szintre :D
És most az a Babygirl is jól játszik, de már unalmas ez az amerikai méhkirálynőzsdi, túl van erőltetve.
A tanár meg mióta hívja a diákokat úgy, hogy mosolylady? Erre is figyelhetnének.
Meg az a bárdos hentes gyerek is elkomolytalankodja az egész sorozatot.
S a tinik így is tanulnak sokat a való életben, nem kéne a sorozat közben is földrajzozniuk...
S még biztos lehetne írni kritikákat, de ennyi jut az eszembe. Én nem akarom bántani a sorozatot, de nekem ez a véleményem. Én most beleuntam, és elkaszáltam, lehet, hogy átmegyek a Holnap talira. :)
A Középsuli sokkal jobb sorozat is lehetne, de ezekkel elrontják sajnos.
én 1 percet láttam a nemtudom hanyadik részből, mert kiváncsi voltam miért van mindig a felkapottak között és majdnem hánytam
tényleg pedig nem voltam beteg ;) nagyon gagyi
Tele van a sorozat logikai bukfencekkel az elejétől kezdve. Akkor sem nézhető, ha nem veszed komolyan és nincsenek elvárásaid, ugyanis szó szerint SEMMI sem történik az egyes részekben. Egy rakás reklámot kapnak a nézők kéthetente, borzasztóan irritáló módon elhelyezve. A földrajzórás tanulmányi baromságokkal kapcsolatban is igazad van. Teljesen nonszensz ötlet, értem a szándékukat, de nem hiszem el, hogy nem látják, hogy a nézőket ez nem érdekli. Nem ezért kattintanak a részekre, ha egy random ázsiai ország turizmusáról akarnak megtudni információkat, majd rákeresnek, annak nem ez a helye. És mégis teszik bele, részről részre... Érthetetlen, de tényleg. Mi a jóistenért nézi ezt még bárki is?
Szerintem a stábban egyetlen olyan ember sincsen, akinek van valami fogalma arról, hogy hogyan is kellene csinálni.
én imádtam a Középsulit, mert annyira rossz volt, hogy már öröm volt nézni. ezen a teljes káoszon és szervezetlenségen na meg a """"színészi"""" alakításokon jókat derültem. Családi Titkok szint, nem véletlen, hogy sok Középsulis szerepelt abban vagy A gyanú árnyékában is. az új részek azonban, mióta bejött az új osztály, nézhetetlenek. ez már olyan mértékű igénytelenség, ami már csak nem is nevetséges hanem siralmas.
a Holnap talira viszont nem fogok áttérni, az csak simán béna. ott már viszonylag igényes munka folyik, a képi világát tekintve minőségibb, mint a Középsuli, van rendes hangmérnök és operatőr (gondolom), tehát még kínomban sem tudok ilyen bakikon mulatni. a srácok nem játsszák túl a szerepüket (ami a Középsuliban nekem szintén tetszett:D), de távolról sem nevezhetők jó színészeknek. a Holnap tali simán csak unalmas és gyenge. rossz próbálkozás, semmi értelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!