Dargos kérdése:
Megtudnátok mondani ez melyik film (vagy sorozat)?
Figyelt kérdés
A film a 19.sz körül játszódik amelyben van kb 5-6 gyerek kb 12-13 évesek és van egy felnőtt barátjuk aki valami tudós vagy valami kutató. Ő talált egy olyan tárgyat ami elteleportálja őt egy vagy másik világba vagy egy távoli helyre. A srácok követték őt és még a "hadsereg"(kb 20-30 emberből állt) is üldözi őket. Amikor a gyerekek megtalálják a csávot kalózokkal állt össze és a gyerekek ellen fordult. Ha jól emlékszem van benne egy olyan elveszett hely ahol van egy nagy fa középen és az valami mágikus erővel bír bár ez nem biztos. Én a youtube-on láttam már régen 4 részben ezért nem tudom hogy rövid sorozat vagy film volt. De annyi biztos, hogy a gyerekek közül a főhős meg az idősebb csávó harcoltak egymás ellen. Köszi előre a válaszokat :)2017. jún. 14. 20:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!