Tudnátok mondani olyan rajzfilm-sorozatokat, amelyeket huszonévesen is lehet hosszú távon élvezni?
Figyelt kérdés
2017. jún. 10. 23:00
1/5 anonim válasza:
south park, kertvárosi gettó, adventure time, cowboy bebop, brickleberry, archer, simpson család, mézga család
2/5 anonim válasza:
clone wars
afro szamuráj
halállista
3/5 anonim válasza:
Rick and Morty, Steven Universe, Over the Garden Wall, Avatar-Aang/Korra legendája, Star Wars-Klónok háborúja, Bravest Warriors.
+animék
4/5 anonim válasza:
kertvárosi gettó :) nagyon ajánlom
5/5 anonim válasza:
Family Guy, Rick&Morty (és a többi felnőtt rajzfilm sorozat) vagy mondjuk a Kalandra Fel!.
Meg nemrég láttam a Camp Camp című sorozatot Youtubon, fent van az egész,de csak pár részig van magyar felirat.:/ Szerintem szórakoztató, nekem bejött:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!