Létezik a hannibal nál érdekfeszítőbb sorozat?
Nekem is a Hannibal a kedvenc sorozatom:) Egyszeruen, elvarazsol, a stilusa, a tortenet, hogy milyen aprolekos, a karakterekmeg a gyilkossagok is. Es termeszetesen Will es Hanni kapcsolata, csodalatos <3 Meg ugy minden, hogy figyelned kell a sorozatra ahhoz hogy megersd, ez meg az miert tette amit tett, es hogy beleeld magad a helyzetbe mint Will. Imadom barmikor ujra tudnam nezni :) Es szerintem a vege is tokeletes, pont jokor zartak le a tortenetet, es eleg utosen, nem toltak tul mint mas sorozatoknal.
Egyebkent persze vannak ma jo sorozatok is en oriasi sorozatfan vagyok szoval leirok ide egy top5-os listat, es hatha megtetszik valami:)
0. Hannibal (termeszetesen)
1. Sherlock
2. The Walking Dead
3. Mr. Robot
4. Bates Motel
5. Lucifer
Black Mirror, és a Vikings tud jelenleg lekötni, bár egyik sem a Hannibal.. :(
#11 Ne örülj annyira, lehet, hogy lesz még egy évad, mert sem a rajongók, sem a színészek, sem Bryan Fuller, az író nem nyugodott bele, hogy pont a legjobb rész előtt törölték a sorozatot. Ha érdekel, mit lehet tudni eddig a 4. évadról, írj privátot, mert lehet hogy meg tudom hozni a kedved :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!