Mrs.Nobody kérdése:
Mi van az online filmes portálokkal?
Figyelt kérdés
Ne haragudjatok mar, ha hulye vagyok, de egyszerűen nem indulnak el, vag torolve lett minden online film, amit nezni akarok. Most ennyire elkaptak volna a tokuket? Vege nem lesz tobbet online film? Vagy mindegyik mereg dragan lesz megnezheto es valaki megint jol jar?2017. jún. 7. 22:42
1/6 anonim válasza:
Mozicsillagot ajánlom, rendszeresen frissítik a linkeket, sok lelkes önkéntes is feltölt linkeket, ha van amin tényleg nincs link, írd be kommentbe és pótolják. Itt a tárhelyekkel van a baj, mert oda töltik fel a filmeket pl youtube, indavideo,vidto stb...és ezeken az oldalakon ha bejelentik a jogvédett filmeket, akkor törlik is. Ezt le kell nyelni, a filmek se jótékonyságból készülnek.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ott is nézegettem, de majd próbálkozom.
Ja hát persze ez világos, azért nem is lepődök meg, ha egy HBO-s sorozat mondjuk eltünt az online filmes felületekről, főleg mióta van HBO Go, de mondjuk ilyen ezer éves, vagy már "lejárt" filmeket se tudtam megnézni és sokat keresgéltem, ezért állt össze az a kép a fejemben, hogy itt valami gáz vani
2017. jún. 8. 08:17
3/6 A kérdező kommentje:
És ráadásul a mozicsillagon megjelent egy cinematrixos reklám, ami véletlen se akar eltűnni az útból, vagy ha igen, akkor is visszajön. Nem tudok tőle semmit csinálni...
2017. jún. 8. 08:23
4/6 anonim válasza:
Ja értem. és mit szeretnél megnézni? hátha én megtalálom valahol :)
5/6 A kérdező kommentje:
Igazából bármit, harry potter, gyűrűk ura, karib tenger, éhezők viadala, a trónok harcát is újra azerettem volna nézni, a vámpír naplókat is (kövezzetek meg) :D de szeretem ezeket, lekapcsolnak kicsit.:D
2017. jún. 9. 00:52
6/6 anonim válasza:
Miért? nincs semmi baj azokkal amiket nézni szeretnél! :) tudok délután küldeni linkeket, majd írok privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!