Akik online oldalakra filmeket feltöltenek, mi hasznuk belőle?
Igen, van módja, hogy pénzt keress vele, de sok munka is feltöltögetni. nem mellesleg szabályellenes, törvénytelen.
Én pl rengeteg linket küldtem be az egyik legjobb filmnéző oldalra, de nem a saját linkjeimet, nem kerestem vele egy forintot se, csak önszorgalomból pótoltam pár törölt linket. Vannak ilyenek is nem is kevesen szerencsére.
Az átlagkeresetek alapján nehezen engedhető meg a kultúra, ezért lopjuk a kultúrát. Könyvtárból a könyveket, netről a filmeket, a moziba, kiállításra belógok. Nem azért csinálom, mert meggazdagszok belőle, hanem azért, mert szükségem van a kultúrára, de a fizetésemből néha a lakhatásra sem telik.
Egy amerikai átlag keresete sokszorosa az enyémnek. Ott aprópénz a mozijegy, a dvd kölcsönzés és a Netflix.
Egyik ismerősöm mondta, hogy ő annyira szereti az egyik filmet, hogy megvette eredeti DVD-n. (200 forintért a teszkóben a leértékel, félig hamisított utánnyomatot). 200 forintért filmenként én sem lopnék filmeket, hanem megvenném a DVD-t. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!