Ajánlanátok valami elsőosztályú fimet?
Köszönöm szépen az újabb hozzászólásokat!
Természetesen tudom mit írtam, mert én az "elsőosztályú" kifejezést minőségjelzőként, és nem formai meghatározásként használtam.
Idézet a 06:56-os hozzászólásodból:
"De azért az egy kicsit mégiscsak más műfaj mint amire én gondoltam a kommentben."
Hát igen... Vannak akik a spanyol polgárháborút és egy kislány kivégzését egyszerűen thrillernek tekintik. Érdekes mód az imdb.com-on a műfaji megjelölésnél egyből ott a dráma. Én inkább ennek az oldalnak hiszek, mint a port.hu-nak.
(Ha esetleg nem menne az angol, a "Genre" szót keresd - azt jelenti műfaj)
kevert műfajú, jó alkotásokat egy-kettőt felsorolok, ami nekem tetszett! (az osztályba sorolást hagyom, mivel az ízlésem olyan, hogy van olyan oscar dijasd első osztályú film, amit nem tartok arra érdemesnek, és van olyan ismeretlen semmi, amit soha nem jelöltek, mégis azt mondom, hogy jó!)
Donnie Darko (ez misztikus, kissé filozófikus belelátás kell hozzá, esetleg pszichológia -elgondolkodtató)
Felforgatókönyv (ebben semmi misztika nincs, de mégiscsak a realitástól eltér egy részben:)
Grimm-testvérek (hát mesefilm, misztikus is...) majd még gondolkozom, most nem pörög az agyam!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!