Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Alexis Bledel vagy Kristen...

Alexis Bledel vagy Kristen Stewart a jobb?

Figyelt kérdés
Gondolok itt szépségre, kisugárzásra, színészi tehetségre, jellemre...stb.
2010. máj. 18. 08:41
1 2
 11/14 anonim válasza:
55%
Kristen! egyértelmű..(nekem legalábbis)
2011. márc. 25. 14:12
 12/14 anonim válasza:

A kérdező által linkelt kép tökéletesen ábrázolja, milyen csúnya Kristen, még sminkkel is, mindig úgy fest, mint aki épp be van szívva :D Nekem nem tetszik a mimikája, színészileg semmi maradandót nem nyújt, Bella szerepében kifejezetten idegesít. Az interjúkban sem szimpatikus.

Alexis szerintem amolyan természetes szépség, az a kedves jófej csaj, akinek szívesen lennél a legjobb barátnője. Én rá szavazok!:)

A véleményemet velük látott interjúkra alapozom, azok többet elárulnak az emberről, az eljátszott karakterek sokszor "beskatulyázzák" őket.

2011. jún. 21. 12:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Én a Twilight-ot nagyon imádom, ezáltal a szinészeket is akik benne játszanak.

Alexis Bledel-t csak képről ismerem.Igaz hogy szép mind a kettő de nekem valahogy kristen természetesebbnek tűnik.

Alexis: [link]

[link]

Kristen: [link]

[link]

[link]

kedvenc képeim Kris-ről: [link]

[link]

[link]

Tehát a válaszom Kristen,mert szerintem szebb ( bár van olyan kép mindkettejüknek ami kifejezetten ronda),tehetségesebb és vidámabb személyesű.

2012. febr. 18. 18:46
 14/14 anonim ***** válasza:

Kristen se nem szép, se nem tehetséges és a kisugárzásától hányok. A Twilight-ból 20 percet bírtam, mert egyszerűen annyira felidegesített ez a csaj hogy nem tudtam tovább nézni...más filmeket meg se néztem már amibe benne van, pl a Hófehér és a vadászra direkt nem mentem beülni. De mondjuk a Pánikszobában még eléggé tetszett. Szerintem azóta egy beképzelt hollywood-i csitri lett aki mindenfelé kefélget, ennyi a véleményem róla, bocs.

Alexis Bledel-re szavazok, szerintem ő nagyon aranyos és szép is. Lehet hogy nem egy nagy színészi tehetség, de mondjuk ő modellből lett színésznő, nem direkt ezt tanulta. Engem mégis meggyőzött az alakítása a Szivek szállodájában és más filmekben is.

2012. okt. 10. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!