Alexis Bledel vagy Kristen Stewart a jobb?
Én is Alexis-re szavazok!
1: Ő nagyon szép
2:Nagyon tehetséges
és imádtam a szívek szállodáját egy kicsit off meg nem ide tartozik, de jó szarul fejezték be!
Kristen Stewart
Alexis Bledelre elég ránéznem, és rosszul vagyok. Bocsánat a rajongóktól, ízlések és pofonok..
Ez mindkettejükről elég rossz kép szerintem.
Imádtam a szívek szállodáját és a twilight-ot is. Szóval elég nehéz a döntés. Külsőre nagyon hasonlítanak, és mivel nem ismerjük őket, csupán az eljátszott karakter jelleméből itélni nem fair.
Tehetség szempontjából Kristen alakítása alulmúlta az elvárásaimat, nekem a film nem adta vissza a könyv hangulatát, de ez által sem a legigazságosabb meghozni a döntést, hiszen a szívek szállodájának nincs könyv formája.
Alexis:
Kristen:
Ennek ellenére azt mondom, hogy Alexis szebb és tehetségesebb, nekem mégis szimpatikusabb Kristen a róla készült riportok alapján.
*Orwella*
Szerintem Kristen szebb,viszont mindketten tehetségesek,a jellemüket pedig nemigazán ismerjük.
13:31 szerintem ennél szarabbul már be se fejezhették volna a sorozatot!Logan nagyon rendes,jóképű,ráadásul gazdag srác,egy álompasi,és 3 év járás után Rori nemet mondott neki?:/
Bocs ez nem a kérdésre vonatkozik:)
Sztem Kristen hányás...
az a csaj olyan ritkaronda ahogy van...
És az alkonyatban is mitpattog? tökszaruljátszik...
A másik csajt nem ismerem....
Legalábbis most így nem ugrik be..
De "Bellánál" mindenki jobb...
Hát szerintem Kristen se nem szép, se nem tehetséges. Amit a Twilight-ban nyújtott, az legalábbis nagyon kevés volt. Amúgy meg filmekben oké, hogy megcsinálják, kisminkelik és jól néz ki, de egyébként?
Alexis az egyik kedvenc színészem, szóval én rá szavazok :) (Szívek szállodájában például imádtam)
Egyértelmően Kristen!
Alexis úgy néz az összes képén,mint valami ufó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!