Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nagyon szomorú vagyok amiért...

Nagyon szomorú vagyok amiért vége van mit tegyek?

Figyelt kérdés
Olyan 1 hónapja találtam rá a Fairy Tail nevű japán animére és nagyon megtetszett. Függő lettem. 1 hónap alatt megnéztem mind a 277 részt. Elvileg idén márciusban folytatták volna, de egy film jött ki helyette. Ezért 2018 márciusában fog majd kijönni, de egyszerűen nem bírok várni. Olyan izgalmas résznél lett vége, hogy legszívesebben sírnék, hogy miért nincs több rész. Miket tudtok ajánlani, hogy tudjak várni? (NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK)

2017. jún. 4. 17:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nézz valami más animét, vagy olvasd a mangát az már sokkal előrébb jár.
2017. jún. 4. 18:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz várni, akkor olvasd el a mangát. Én nem ismerem, de a fórumon, ahol szokták közölni a spoilereket, mostanában azt írja mindenki, hogy annyira szar lett a vége, mint a Bleachnek.
2017. jún. 4. 18:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Még nincs is vége a mangának, de elvileg már csak 8-9 fejezet van hátra, és vége. Szóval olvasd a mangát, mert animében nem biztos, hogy befejezik.

De kereshetsz valami mást, ami tetszhet ennyire. Rengeteg más shounen anime van.

Ajánlok egy párat, amit nézhetsz, bár a legtöbbet mangában kell olvasnod, mert nincs befejezve animében:

Magi

Boku no Hero Academia

One Piece

Rave master (a Fairy tail alkotójának másik műve)

Naruto

Illetve, ha nem vagy gondban az angollal, akkor a Fairy Tailnak rengeteg spin-off (nem kapcsolódik közvetlenül a történethez, más szereplőket helyez középpontba) mangája van:

Fairy Tail Ice Trail (Gray gyerekkora Ur halála után, Fairy Tail előtt)

Fairy Tail Fairy Girls (a Fairy Tail női tagjairól)

Fairy Tail Gaiden (Egy része az ikersárkányokról, Gajeelről, és Laxusról)

Fairy Tail: Blue Mistral (Wendyről)

2017. jún. 6. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!