Mi a véleményetek arról hogy a Vámpírnaplóknak vége?
A végén el is hangzott hogy Elena elvégezte az orvosi egyetemet, majd "hosszú,boldog" életet élt Damonnel Mystic Fallsban, ha jobban megnézed ott az eljegyzési gyűrű a kezén, és idősebb is volt.
Majd az emberi életük végén meghalnak, kézenfogva átsétálnak a túlvilágra ahol az elhunyt szeretteik várják őket.
És most jön az én véleményem a fináléról:)
Vegyes érzelmeim vannak. Mindent imádtam, Stefan halála megrázó volt, de szerintem kellett a szép befejezéshez, végigsírtam az utolsó részt a halálától kezdve, a vége pedig egyszerűen gyönyörű volt.
DE
Ian borzalmasan alakított, nem is tudott volna ennél megjátszottabban viselkedni. Hiányoltam a Delena jelenetet, még csak nem is beszéltek(!), mintha összecsaptál volna a végét. Én simán el tudtam volna még képzelni 1-2 részt ahol a szereplők boldog életét mutatják, de ez van.
Szép volt a lezárás ettől eltekintve, és borzalmasan fog hiányozni ez a sorozat:)
Nekem nem tetszett ez a befejezes... egyet ertek az elotten szoloval, hogy legalabb meg 2-3 reszben mutathattak volna vmit az eletukkel kapcsolatban...Elena elolvasta volna, h mik tortentek meg o aludt..visszaemlekezes a tobbiekkel vagy nem is tudom...barmi jo lett volna, de igy h 10percbe besuritettek eleg gaz volt:/ es azzal is egyetertek h kicsit orulhettek volna jobban is egymasnak..nem csak Damon es Elena, hanem Bonnie, Caroline...mutathattak volna Mattet vagy Alaricot...h megismeri a kislanyait..!! Na mindegy... Viszont vannak dolgok, amiket nem ertek, de hatha ti igen:) pl.: Stefan mikor beadta a gyogyirt Damonnek es ezt meselte Elenanak, azt mondta, h mar ugyis meghalt volna, mert a gyogyirt atadta... de Bonnie is "kiszivta" Elenabol, mikor Enzonak akarta adni...megsem halt meg! A masik..oke h leveszik a veruket, de abbol mennyi a gyogyir v ez most mi?! Az atjarja az egesz testuket nem?! Levesz egy kis vert es akkor az mar tuti gyogyir??
Akkor ott volt, hogy a boszorkanyok segitettek Bonnie-nak...nem ugy volt h a tulvilag eltunt? Akkor mindenki a pokolban volt addig? Plusz a legvegen is mutatnak mindenkit szellemkent, holott se tulvilag se pokol nem maradt elvileg... Stefannak felesleges volt meghalnia, mert mikor leszurta a ribit meg pont eltudott volna ugrani a tuz elol:)
Amikor Bonniet ujraelesztettek ott mar Elenanak fel kellett volna ebrednie...
szoval vannak dolgok amik szamomra nem vilagosak, de lehet csak en voltam figyelmetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!