Van a Légió c. filmhez hasonló film? Ezt úgy értem, hogy. (lent)
természetfeletti dolgok vannak benne, pl angyal, démon, stb, akik a földre szállnak és ott kell csinálniuk valamit (nem tudom másképp írni :D ).
Emlékszem egy film részletre, hogy egy csávó fut, és egy félig lerombolt házból lassított felvételben egy démon (fekete szárnyú angyal) ki rántja őt az ablakon. Ötletek, tippek? :D
a légióból készült egy 2 évados tv sorozat.
ott folytatódik ahol a film véget ért.
mondjuk annyira gagyi és annyira rossz színészeket választottak hozzá,hogy max 3-5 részt lehet belőle megnézni a kasza előtt.
1# nagyon szépen köszönöm
2# ebben egyet értek veled
Constantine c. filmben van angyal de főképp démonok. Ha nem láttad még szerintem tetszeni fog, jó film.
Amúgy az Odaát c. sorozat 4. évadátol képbe kerülnek az angyalok. Nem szárnyakkal mutatják őket hanem úgynevezett "emberi porhüvelyben". Viszont ha szereted a témát ajánlom figyelmedbe mert nagyon jó mitológiája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!