Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van a Légió c. filmhez hasonló...

Van a Légió c. filmhez hasonló film? Ezt úgy értem, hogy. (lent)

Figyelt kérdés

természetfeletti dolgok vannak benne, pl angyal, démon, stb, akik a földre szállnak és ott kell csinálniuk valamit (nem tudom másképp írni :D ).

Emlékszem egy film részletre, hogy egy csávó fut, és egy félig lerombolt házból lassított felvételben egy démon (fekete szárnyú angyal) ki rántja őt az ablakon. Ötletek, tippek? :D

2017. jún. 2. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:
tipp! 2006 fallen 3 részes.ha nem is ez amit keresel,de van benne angyal,démon ilyenek és elég jó
2017. jún. 2. 20:00
 2/4 anonim ***** válasza:

a légióból készült egy 2 évados tv sorozat.

ott folytatódik ahol a film véget ért.

mondjuk annyira gagyi és annyira rossz színészeket választottak hozzá,hogy max 3-5 részt lehet belőle megnézni a kasza előtt.

2017. jún. 2. 20:34
 3/4 A kérdező kommentje:

1# nagyon szépen köszönöm

2# ebben egyet értek veled

2017. jún. 3. 01:29
 4/4 Dorián.G ***** válasza:

Constantine c. filmben van angyal de főképp démonok. Ha nem láttad még szerintem tetszeni fog, jó film.

Amúgy az Odaát c. sorozat 4. évadátol képbe kerülnek az angyalok. Nem szárnyakkal mutatják őket hanem úgynevezett "emberi porhüvelyben". Viszont ha szereted a témát ajánlom figyelmedbe mert nagyon jó mitológiája van.

2017. jún. 3. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!