Mikor lesz Alien folytatás?
Még két film lesz. Az egyik az Awekening, ami a Covenant előtt, de a Prometheus után játszódik. És utána lesz még egy film a Covenant után. Tehát Prometheus, Awekening, Covenant, "még nem tudjuk a címet" a sorrend. Noha a visszajelzések nem voltak annyira jók, a filmet nem húzták le, a bevételek pedig megvoltak egy következő filmhez. Lesz folytatás tehát, legalábbis ezek a legújabb hírek a Scottal készült interjúk alapján.
(Sőt Scott elejtett egy olyat is, hogy ha a következő két film is sikeres lesz, akkor további három film is készül majd, de azokról nem beszélt, amikor konkrétan rákérdeztek. Amit viszonylag biztosnak tart, az a következő két film.)
Utolsó vagyok.
Na találtam neked róla egy viszonylag friss infót (május 10): 14 hónapon belül el kezdi készíteni Scott a következő filmet, az Awakening-et. Az persze még nyitott kérdés, időben pontosan hova fogja helyezni. Egyes interjúk szerint a Prometheus után, más szerint a Covenant után.
Szia 14,15 válaszoló!
Még az angol cikkekben is iszonyat kavarás van szerintem az Awakening-et illetően... Én legalábbis viszonylag sokat elolvastam, és tök nehéz követni Ridley-t. Van egy Alien Covenant fórum, ott is feltette valaki ezt a kérdést, és mond mindenki mindent az interjúk alapján :/ persze nemsokára kiderül. Tudnád esetleg linkelni azt a cikket, amiben a kommentedben leírtakról olvastál? Mert amennyire én olvasgattam, az az ötlet, amire te utalsz, eléggé perifériára szorult. De tökre kíváncsi lennék, erről Scott mikor nyilatkozott, mert mond az a fószer néha hetet-havat... :)
Én csak annyit találtam viszonylag biztosra, hogy a Covenantet fogja időben követni a következő film, de a sztorit illetően nincsenek biztos pontok. Csak annyi, hogy elér, becsatlakozik a történet a 79-es Alien sztorihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!