Mikor lesz Alien folytatás?
bocs ha félreértettétek félreérthető
ezzek tisztában vagyok tíz évesen láttam mind a négyet plusz moziban a prométeust
az alien covenantnak mikor lesz folytatása
azt is moziban láttam
am alien 3 alatt azt értem hogy a kettő után játszódik és törli a hármat négyet
ezt már régen lehetett hallani csak a covenant miatt törölték
na mindegy ha valaki közhelyekkel akar okoskodni nincs infólya az inkább ne válaszoljon
Esetleg ha normálisan tennél fel egy kérdést, akkor nem kellene utólag magyarázni a hülyeségedet...
Egyébként úgy volt, hogy Neill Blomkamp csinál egy Alien 5-öt, ami tulajdonképpen egy új Alien 3 lett volna. De ebből nem lett semmi és nem is tűnik úgy, hogy lesz belőle bármi.
mások nevében nem írok de én is így vagyok
bár mimdegyik részben volt valami jó pl covenantban michael játéka meg egy két jelenet tetszett még ha sablonos is volt a sztori meg a prometheusban charloze steron nem tudom hogy írják bocsesz nagy kedvencem meg elizabeth show is egész jó volt
a három egy katasztrófa bár az alien világba abból szempontból beleillik hogy már bolygókat használnak börtönnek olyanszíntű kolonizálásra képesek
a névy is elment dehát azért tényleg az 1-2 az igazi
nekem az nem tetszik a prometheusban hogy köze van az emberekhez az aliennek meg a space jokyknak is ez annyira neee
pont az volt a lényege az aliennek hogy a távoli jövőben egy ismeretlen lényteg hajót találnak erre kiderül hogy köze van az emberekhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!