Trónok harca vagy Amerikai Horror Story? Melyiket éri meg elkezdeni?
Figyelt kérdés
Most kezdenék sorozatozásba, nem tudom melyik legyen. :D Melyik a jobb szerintetek és miért? Melyik fog lekötni inkább?#sorozat #film #horror #izgalom #Trónok harca #fantasy #látvány #Game of Thrones #Amerikai Horror Story
2017. máj. 30. 11:55
1/4 anonim válasza:
Attól függ hogy mit szeretsz jobban. Az AHS kicsit elvonttabb, sötétebb még a Trónok Harcának ilyen történelmi beütése van tehát annak ellenére hogy fantasy nagyon hasonlít a történelmi királynős/királyos filmekre. Az AHSben sok ismerős arcot láthatsz még a trónok harca kezdetén a legtöbb szereplőnek még nem volt komolyabb szerepe. A színészi játék mindkét soriban megfogott. Én mindkettőt szeretem, bár az AHS utolsó évada nem volt jó.
2/4 anonim válasza:
Csak a trónok harcáról tudnék véleményt írni,de az szinte csak pozitív lenne.Hogy miről szól?Ármánykodás,harc,meztelenkedés,intrika,sárkányok,van benne dráma,kaland,kellő szellemesség,sárkányok, óriások és a mások :) Mindez tökéletes fantasy köntösben tálalva!Hamar meg lehet kedvelni a karaktereket,akik aztán hamar meg is halnak rendesen. S a gonoszok?Szinte úgy drukkolsz már hogy mikor nyiffan ki a kis .... :) egy világsikerről beszélünk amely az Hbo egyik legsikeresebb sorozata.Azt mondtam már hogy vannak benne sárkányok? :D
3/4 anonim válasza:
A trónok harca kövi évada júliusban jön, mire az americant ledarálod, simán végig tudod nézni a trónok harca 7 evadat várakozas nélkül.
4/4 anonim válasza:
Szerintem mindkettő rossz. Egyik sem arról szól, amit a címében sugall.
A horror story mindig megfeledkezik arról, hogy horrortörténetet kéne bemutatnia, de helyette benyom valami musical betétet vagy valami random tinidráma xart.
A trónok harcában meg kb. 4. évad óta nem láttuk a trónok harcát (ergo a politikai csatározást) és csak a karakterek egójára, egymondatos semmitmondásukra van felépítve az egész sorozat, kb. zéró feszültséggel, előretervezéssel, következetességgel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!