Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A visszatérők sorozat 2....

A visszatérők sorozat 2. évadjához (mikorra) várható magyar szinkron?

Figyelt kérdés
Ha esetleg a további évadokról tudtok valamit, azt is szívesen olvasnám.
2017. máj. 27. 11:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem csak ősz fele lesz, ha egyentalán lesz...

De szerintem nézd angolul, magyar felirattal, ha az angollal gondban vagy, és kb semmit nem értesz, még szerintem akkor is jobban jársz, az érzelmek, maga a hangulat sokkal jobban átjön szerintem...

Persze es saját vélemény, nekem a magyar szinkron nem tetszett, lehet azért mert angolul nézek mindig mindent, és kicsit fura volt. Neked meg lehet pont fordítva van, lehet angolul lenne furcsa :'D.

Na de a lényeg szerintem adj esélyt neki, nézz meg pár részt angolul, hamar hozzászoksz. (arról nem is beszélve h fejleszti az angol tudásodat is.)

Nem éri meg várni hónapokat éveket, hisz a sorozat csak a 2. évadtól indul be igazán :D

2017. máj. 27. 12:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Jövőhét kedden kezd az RTL Spike-on. Aztán hetente egy rész lesz.
2017. máj. 27. 13:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja, jövő hét kedden 22 órakor lesz az RTL Spike-on a 2. évad 1. része szinkronosan.
2017. máj. 27. 15:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Oops... :DD akkor sry, de mindegy is, válaszom célja az volt, hogy rávegyelek angolul nézd.

De ez esetben hagyd figyelmen kívül előző válaszomat... xd

2017. máj. 27. 23:33
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :) Az első válaszolnak is! :D A párommal együtt szoktuk nézni (ő nem igazán tud angolul), így ezt a sorozatot magyar szinkronnal néznénk miatta inkább.

Visszont en kedvet kaptam angolul sorozatot nézni. Ha esetleg olvasnád ezt,érdeklődnék mil, en tapasztalataid vannak ezzel kapcsolatban. Bármilyen sorozatba belevághatok/inkabb olyannal kezdjem, amit mar láttam / kezdjem angol felirattal együtt? Hirtelen ezek merültek fel bennem.

2017. máj. 29. 10:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem az első válaszoló vagyok, de igazából többféleképp is csinálhatod. Csak simán nézed a sorozatot eredeti nyelvel és magyar felirattal, ezzel is fejlesztheted az angolod, feltéve ha figyelsz magára az angol beszédre is nem csak a feliratot olvasgatod. Aztán csinálhatod azt is, hogy elkezdesz egy sorozatot magyar felirattal aztán mikor már kiismerted az adott sorozat nyelvezetét, pl: orvosos sorozatnál a betegségek és egyéb orvosi készülékek nevei, kifejezések, ugyanez pl nyomozós sorozatoknál. Fiatalos sorozatoknál az egyszerűbb mondatok néha egy kis szlengekkel. Utána átállhatsz eredeti nyelv + angol feliratra is. Ha nagyon szeretsz egy sorozatot akkor akár megnézed 2x a részeket, először magyar majd angol felirattal. Vagy ha nagyon érdekel egy sorozat, de mondjuk nincs hozzá magyar csak angol felirat akkor ha elég türelmes vagy akár részek nézése közben az ismeretlen szavakat gyors netes szótár segítségével lefordíthatod.
2017. máj. 29. 11:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Kipróbálom.
2017. máj. 29. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!