Szerintetek venné el a kedveteket a star wars-tól?
Ami vissza hozná a lelkesedésemet, az lenne, ha például Luke-ról kiderülne hogy ő ölte meg a padawanjait, Ren pedig igazából "jó fiú".
Valószínűleg, Rey apja vagy Luke, vagy Obi-wan, vagy Han Solo. Legalábbis továbbszeretnék vinni ezt a családi vonalat, ezért ez valószínű.
Innen csak Obi-wan-t tudnám elfogadni Rey apjának, de erre nem látok sok esélyt.
Csak nem fogják megint elsütni az "igazából a testvérem vagy" kártyát...
Szerintem jobb lett volna, ha nem mindegyik főszereplő ember.
Nekem ezek azok a nagyobb dolgok amik miatt nem tetszett a film és remélem, hogy nem maradnak ennyire földhöz ragadtak. Tudom, tudom, ez csak felvezetés, de ez nem mentesíti fel attól őket, hogy rossz volt a film. Az oda nem illő poénkodást meg sem emlitettem...Srácot éppen kihallgatják, neki pedig van lélekjelenléte hogy poénkodjon...
4 hónapos kérdés de hátha látod
A TCW még a Disney érkezése előtt volt, ezért is fejezték be idő előtt, kapkodva.
A Disney sorozat egyenlőre a Rebels
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!