Szerintetek venné el a kedveteket a star wars-tól?
Ami vissza hozná a lelkesedésemet, az lenne, ha például Luke-ról kiderülne hogy ő ölte meg a padawanjait, Ren pedig igazából "jó fiú".
Valószínűleg, Rey apja vagy Luke, vagy Obi-wan, vagy Han Solo. Legalábbis továbbszeretnék vinni ezt a családi vonalat, ezért ez valószínű.
Innen csak Obi-wan-t tudnám elfogadni Rey apjának, de erre nem látok sok esélyt.
Csak nem fogják megint elsütni az "igazából a testvérem vagy" kártyát...
Szerintem jobb lett volna, ha nem mindegyik főszereplő ember.
Nekem ezek azok a nagyobb dolgok amik miatt nem tetszett a film és remélem, hogy nem maradnak ennyire földhöz ragadtak. Tudom, tudom, ez csak felvezetés, de ez nem mentesíti fel attól őket, hogy rossz volt a film. Az oda nem illő poénkodást meg sem emlitettem...Srácot éppen kihallgatják, neki pedig van lélekjelenléte hogy poénkodjon...
Leia hercegnő volt, nem királynő. Most végképp nem királynő...
SPOILER Han pedig meghalt, szóval nem tudom miről beszélsz O.O
Bocsánat, elfelejtettem hogy a nyolcadik jön. Ne haragudj :x
Leia azért nem lehet királynő, mert felrobbantották a szülőbolygóját. Gondolom azon volt hercegnő...
Jar Jar-nak elméletileg komolya szerepe lett volna, de a közönség annyira utálta, hogy inkább betették doku-t tölteték gonosznak. Ez persze nem biztos, de egyértelmú utalások vannak rá. Ráadásul Lucas akart egy olyan karaktert mint Yoda. Először hülyének túnik, aztán...érted. Csak ő nem jó lett volna. :)
Az Old Republicért az én szívem is vérzik, de a 6. rész utáni idővonal eltörléséért egyáltalán nem, főleg Sidious miatt
Amúgy Obi-Wan 1000%, hogy nem Rey apja, mivel a jedik nem házasodhatnak, stb, Obi-Wan pedig mindig is a jedik mintapéldája volt
Lukera már nagyobb az esély, ha az általa megalapított Új Jedi Rend már lazább (akárcsak a régi kánonban). Hanra is van esély, nem fejteném ki miért, mindenesetre szerintem a 3 közül Lukera van a legnagyobb sansz
,,Szerintem jobb lett volna, ha nem mindegyik főszereplő ember. "
Ez mondjuk szubjektív, szerintem is, de nem ez volt a legnagyobb baj a 7. résszel.. Egyébként remélem Snoke hangsúlyosabb szerepet kap a 8. részben, és akkor az a probléma már meg lesz oldva
,,egybként én is utálom, hogy mindenből legendát csináltak, még a hivatalos Lucas Art játékokból is. Oké, a jedi akadémiát megértem úgy ahogy, de a többit tényleg felesleges volt. Tiszta lappal akarták elkezdeni, miközben pont attól lett ilyen híres, hogy mennyire sokszínű volt."
Teljesen egyetértek. Engem személy szerint már egyáltalán nem érdekel a Skywalker-család története amiről már valószínüleg a 3. trilógia is szólni fog, nem érdekel a Han Solo film, nem érdekel a Boba Fett film, nem fog érdekelni az Obi-Wan film sem, ha jön.. Engem az Old Republic érdekel, vagy legalább egy Sith-központú film, mint pl könyvben a Darth Bane trilógia (jajj, álom lenne ha azt megfilmesítenék, de ez ugye már sajnos lehetetlen, nem baj, KOTOR-ra még van remény). Szerintem már az összes SW fan unja hogy ezen a rövid időskálán kívül nem mer a Disney lépni, pedig hatalmas rá az érdeklődés.. Amúgy tudom, nem én írom ezt elsőre, de attól még igaz
Igazából Obi-wan-nak volt egy szerelme a Disney sorozat szerint :)
Annyira akarok egy KOTOR filmet én is :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!