Goku & Vegeta vs. Marvel-univerzum. Szerintetek ki győzne?
Thor (Tór, másképp Þunraz vagy Donar) a skandináv-germán mitológiában a mennydörgés, a vihar és a termékenység istene. S a Marvel Thor meg nem isten? [link] Itt egy szóval sem említik, hogy nem isten.
Az az isten, aki halhatatlan többek között! Én már az elején úgy kezdtem, hogy "
Ahogy elnéztem a Marvel hősöket, észrevettem Thor-t, ő is isten" Válaszod az volt:
"Na igen. Szerintem Thor versenyképes lehet."
Ezt egy szóval sem mondtad előtte: "istenszerűek","félistenek"
Kedves kérdező: feltettél egy kérdést, miszerint Goku & Vegeta vs. Marvel-univerzum. Szerintetek ki győzne?
Majd meg is válaszolod: A Marvel-univerzum tényleges istene TOAA(The One Above All-Az Egy Mindenek Felett(szerintem elég sokat mond)). :D XD
Tehát ezzel elismerted, hogy Songoku és Vegeta nem tudja legyőzni a Marvel-univerzumot, mivel megnevezted TOAAt, akinek te magad is elismered az erejét, és istenmivoltát (halhatatlanságát). Összegezve nem beszélhetünk győzelemről, amíg az egyik fél nem hal meg. S két halhatatlan teremtmény az örökkévalóságig küzdhet, szélmarom harcot folytathat eredménytelenül.
Igen, lehet ragozni a végtelenségig. Marvell univerzum+DC univerzum vs. Dragon Ball univerzum...
De nem ez volt a kérdés.
Lehet! Megnéztem: https://www.youtube.com/watch?v=60RMUfrtHaY
De ő Trunk volt, nem Goku Goku & Vegeta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!