Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Goku & Vegeta vs. Marvel-unive...

Goku & Vegeta vs. Marvel-univerzum. Szerintetek ki győzne?

Figyelt kérdés
file:///storage/emulated/0/Download/10458302_10153210276632088_2347665086123198140_n-635x681.jpg

2017. máj. 16. 11:25
1 2 3
 11/26 Come back ***** válasza:

Ebben a filmben Superman éjszaka verekszik: https://www.youtube.com/watch?v=0WWzgGyAH6Y

Tehát a nap hiánya, azaz az éjszaka semmilyen hatással nincs Supermanre.

2017. máj. 18. 16:37
 12/26 A kérdező kommentje:

"Ebben a filmben Superman éjszaka verekszik: https://www.youtube.com/watch?v=0WWzgGyA..

Tehát a nap hiánya, azaz az éjszaka semmilyen hatással nincs Supermanre."

Tudom,láttam a filmet,és igen valóban verekszik éjszaka,de egy kiadós bunyó közben csak a napenergiával tudja feltölteni magát. Ha megnézted a linkelt videót,akkor benne van kb. 28 percnél,hogy a napfény mentette meg. Tehát,ha Goku egy sötét helyre vinné Supermant,akkor nem csak szétverné,de valószínűleg belehalna,amiből egyenesen következik,hogy Goku a jobb.

Vagy ha Superman nem elégszik meg Gokuval,akkor ott van Broly... na,ő nem csak megölné,de több mint valószínű,hogy lábtörlőt csinálna Supermanből.

2017. máj. 18. 17:24
 13/26 Come back ***** válasza:

Igen, lehetséges amit mondasz.

Ahogy elnéztem a Marvel hősöket, észrevettem Thor-t, ő is isten, és nincs gyenge pontja a (Warriors Madnessen kívül, de ez nem kifejezetten nevezhető annak). Ő vele mi a helyzet? :)

2017. máj. 18. 20:02
 14/26 A kérdező kommentje:

"Igen, lehetséges amit mondasz.

Ahogy elnéztem a Marvel hősöket, észrevettem Thor-t, ő is isten, és nincs gyenge pontja a (Warriors Madnessen kívül, de ez nem kifejezetten nevezhető annak). Ő vele mi a helyzet? :)"

Na igen. Szerintem Thor versenyképes lehet.

Csak egy bibi van. Az,hogy Thor kalapácsát,a Mjölnirt,csak az használhatja,aki érdemes rá. Thor érdemes rá,mert tisztaszívű... de Goku is egy tisztaszívű ember. Na ilyenkor mi van? Elveszi tőle a Mjölnirt? De most komolyan,csak gondolj bele. Hulk se tudta elvenni,de ő nem tisztaszívű.

Arról nem beszélve,hogy nem pusztán Thor jelentene kihívást,mert Rozsomák,Kardfog,Hulk és Deadpool is elég "istenszerűek",egyiküket se lehet megölni olyan egyszerűen,vagy az asgardiak közül Odin és Loki,bár Loki még csak nem is félisten,hiszen jégóriás,de azért tegyük ide.

Szóval,igen,vannak nagyon erős,isteni karakterek,de ezekből nagyon kevés van,kb. 13. Szeretem a Marvelt,nagy fan vagyok,és tapasztalatból mondom,hogy ezen a cirka 13 katakteren kívül a többi egy pöccintéstől kifeküdne.

De jól van,ne álljunk meg itt. Tegyük fel,hogy nosztalgiából becsatlakozik Dermesztő,Cell,Bills,Kid Buu és LSSJ GOD Broly.

Így 7 vs. 13 esetén már mindjárt más.

A brutális Brolyval és Billsel az oldalukon... hát nem is tudom,elég esélyesek.

2017. máj. 18. 20:55
 15/26 anonim ***** válasza:
A Dragon Ball-t ismerem, de nem nézem :S (Bár láttam 1-2 részt). Az évek során sokszor találkoztam DB-os poszttal, veszekedésekkel stb... Tudom, hogy nagyon erősek, de a Marvel-univerzumban is vannak erős karakterek. Meg tényleg ott van a túlerő.. Pl: Thanos + végtelen kesztyű, Galactus, Marvel Kapitány, Thor, Doctor Strange, Ghost Rider stb... Felsoroltam néhányat, akiknek TALÁN van esélyük 1v1-ben. DE mivel az egész Marvel univerzum részt vesz benne, én a Marvel univerzumra voksolok. (A többi választ nem olvastam el, csak az elejéből párat) ^^
2017. máj. 18. 21:36
 16/26 Come back ***** válasza:

"Thor érdemes rá,mert tisztaszívű... de Goku is egy tisztaszívű ember."

A kalapácsot, azaz más fegyverét megszerezni azt jelenti, hogy fegyvertelenítette az ellenséget, és ez egyenlő a halállal (lásd középkorban, aki harc közben elveszíti a kardját, az meghal). Egy szó, mint száz: Thor vigyázik a fegyverére. Nem kerül Songoku kezébe.

"Szóval,igen,vannak nagyon erős,isteni karakterek,de ezekből nagyon kevés van,kb. 13. Szeretem a Marvelt,nagy fan vagyok,és tapasztalatból mondom,hogy ezen a cirka 13 katakteren kívül a többi egy pöccintéstől kifeküdne."

Tehát a többi pöccintéstől kifeküdne karakterek jók csalinak vagy elterelő hadműveletnek, és Thor betudja vágni a végzetes ütést! :)

"Tegyük fel,hogy nosztalgiából becsatlakozik Dermesztő,Cell,Bills,Kid Buu és LSSJ GOD Broly. "

Ez már más kérdés. Goku & Vegeta vs. Marvel-univerzum, nem pedig Dermesztő,Cell,Bills,Kid Buu és LSSJ GOD Broly vs Marvel-univerzum.

2017. máj. 19. 00:22
 17/26 anonim ***** válasza:
15-ös,Strange szerintem pont nem érne semmit,kilöki Goku lelkét a testéből,aztán túlvilági testével ver szét mindenkit(többször harcolt már a teste nélkül)
2017. máj. 19. 15:12
 18/26 Come back ***** válasza:

Milyen Strange? Dr. Strangre gondolsz? Nem ő róla van szó!

Egyébként meg

Thor isten, tehát Halhatatlan! Nem beszélhetünk győzelemről, amíg az egyik fél nem hal meg.

2017. máj. 19. 18:05
 19/26 A kérdező kommentje:

""Thor érdemes rá,mert tisztaszívű... de Goku is egy tisztaszívű ember."

A kalapácsot, azaz más fegyverét megszerezni azt jelenti, hogy fegyvertelenítette az ellenséget, és ez egyenlő a halállal (lásd középkorban, aki harc közben elveszíti a kardját, az meghal). Egy szó, mint száz: Thor vigyázik a fegyverére. Nem kerül Songoku kezébe."

Igen,lehet,hogy nagyon vigyázik a Mjölnirre,viszont most Son Gokuról van szó,aki teljesen más kaliber,mint Thor eddigi ellenfelei.

""Szóval,igen,vannak nagyon erős,isteni karakterek,de ezekből nagyon kevés van,kb. 13. Szeretem a Marvelt,nagy fan vagyok,és tapasztalatból mondom,hogy ezen a cirka 13 katakteren kívül a többi egy pöccintéstől kifeküdne."

Tehát a többi pöccintéstől kifeküdne karakterek jók csalinak vagy elterelő hadműveletnek, és Thor betudja vágni a végzetes ütést! :)"

Ha már nincs nála a Mjölnir,vagy lefoglalja egy másik ellenfél,akkor aligha.

""Tegyük fel,hogy nosztalgiából becsatlakozik Dermesztő,Cell,Bills,Kid Buu és LSSJ GOD Broly. "

Ez már más kérdés. Goku & Vegeta vs. Marvel-univerzum, nem pedig Dermesztő,Cell,Bills,Kid Buu és LSSJ GOD Broly vs Marvel-univerzum."

Igen,tudom,de ha már szóba hoztad Thort,gondoltam akkor jobban járnak Gokuék,ha nem csak ketten mennek. Így már tényleg egyenlőek az esélyek.

2017. máj. 19. 21:46
 20/26 A kérdező kommentje:

"15-ös,Strange szerintem pont nem érne semmit,kilöki Goku lelkét a testéből,aztán túlvilági testével ver szét mindenkit(többször harcolt már a teste nélkül)"

Na várj. Pont Doctor Strange lenne az egyik leghasznosabb. Agamotto szemével(az idő köve) megtudja állítani/le tudja lassítani/vissza tudja fordítani az időt. Persze,ha Thanosnál van a kő,akkor csak néhány mágiát tud használni Strange. Az üvegdimenzióban kb. fél perc alatt meghalna a kő nélkül.

"Milyen Strange? Dr. Strangre gondolsz? Nem ő róla van szó!

Egyébként meg

Thor isten, tehát Halhatatlan! Nem beszélhetünk győzelemről, amíg az egyik fél nem hal meg."

Ööö.... nem halhatatlan,nagyon is halandó,csak hosszú életű. Igazából az asgardiak csak "istenszerűek","félistenek",ugyanígy Thanos,Túlontúli,Living Tribunal és Apokalipszis csak félistenek. A Marvel-univerzum tényleges istene TOAA(The One Above All-Az Egy Mindenek Felett(szerintem elég sokat mond)).

2017. máj. 19. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!