Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Létezik ez a film ami az...

Létezik ez a film ami az álmomban jelent meg?

Figyelt kérdés
Miközben aludtam álmodtam egy filmről : Az elejen egy fiatal kolis ferfi volt benne aki eggyik éjjel kiszökött a koleszból a motorján (nem tudom miért) és azt hiszem üldözött valakit vagy őt üldözték. Aztán visszafelemenet talalkozott egy vagy kettő sexy csajjal es haza akarta ő(ke)t vinni. De nem sikerült becserkésznie a csaj(oka)t. Majd később egy valamien kiralyi sarj hintoban nezelodik a csajok hazanak az utcajaban mivel annak meg be kéne olvadnia egy kis időre a halandók közé és termeszetesen a csajok házát választják. Utana nem tidom mi van, de van még egy olyan jelenet is amikor a csávó megtalálja a csajok házát és ott megint történik valami végül mindenki elszomorodik de nem tudom miért viszont ez nem a vége csak nem álmodtam tovább. Szerintetek létezik ez a film vagy valami hasonló? (olyan erzesem volt mindha a csávót Adam Sandlar játszotta volna de nem így volt)

2017. máj. 14. 09:42
 1/1 anonim válasza:
Tudtommal nincs ilyen film. De jó a sztori, latok benne lehetőséget...
2018. jún. 12. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!